• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
staho - напреднал
Идеята е следната все отнякъде тахографа и километража взимат сигнал ,трябва да се намери откъде взимат този сигнал и да се симулира най-често с генератор.Както и много таксита имат казват им "помпички" :yawinkle: като се заблее нанякъде клиента и сметката за 1 секунда нараства с 2лв.
Стефан - майстор
Чета тая тема от началото, и недоумявам. Абе хора, Вие не можете ли да живеете честно и почтено, ами все за далавери мислите? И какво ще постигнете, ако откраднете 20 л нафта/ максимум 50 лв/? Защо се занимавате с кокошкарски истории, отколкото да впрегнете потенциала си за по-качествена работа. И със сигурност ще сте по-доволни от себе си.

Ганьовка работа :lol: Затова и държавата ни е в това положение - държава на тарикати. Аман!?
fichtenweg - специалист
:thumbs:
Ееее.. Стефане, не смятах че ще дойде време да те похваля за думите ти...ама на...дойде :)

А иначе то това занимание за българина е като спортна дисциплина... просто му е в кръвта ... като му казваш да се откаже от нея все едно му казваш да загърби част от себе си ... :-D не става. Принципа е колкото повече има толкова повече иска...тези които и без това нямат много и толкова ("20 л нафта/ максимум 50 лв/" - даже вече са 30 и няколко лева ) им стига.
Стефан - майстор
fichtenweg написа:
Ееее.. Стефане, не смятах че ще дойде време да те похваля за думите ти...ама на...дойде :).
Не знам. И не ме интересува кой какво мисли за мен. Заявих, че спирам със спама, и започвам да пиша така, както повелява възрастта ми. Може да има и обидени.

Надявам се в бъдеще да има все повече хора, които да ми повярват.
fichtenweg - специалист
Стефан написа:
fichtenweg написа:
Ееее.. Стефане, не смятах че ще дойде време да те похваля за думите ти...ама на...дойде :).
Не знам. И не ме интересува кой какво мисли за мен. Заявих, че спирам със спама, и започвам да пиша така, както повелява възрастта ми. Може да има и обидени.

Надявам се в бъдеще да има все повече хора, които да ми повярват.
Напротив, ако не те интересуваше нямаше да цитираш (коментираш поста ми). Освен това и поста ти не е много по темата, ама хайде нека не правим спам в темата.
Обидени по-добре да няма, гледаме да си помагаме ... не да се дразним.
мне понятно почти все по этой теме
Последна промяна от kumo82 на съб дек 26, 2009 2:25 pm, променено общо 2 пъти.
Чаро - Акълия
Ужас...
Бе, тя темата е за триене...
Няма-няма и се включи някой, да пита как да точи гориво.
Друга цел има ли тази тема?
Знам как, ма няма пак да подпомогна кражба!

Кумо, Стефан ти го написа. Напъни се!
мне понятно почти все по этой теме
Последна промяна от kumo82 на съб дек 26, 2009 2:21 pm, променено общо 2 пъти.
masterrichi - специалист
Аз това не го наричам кражба,като са стиснати чорбаджийте хората чрез нафтата си взимат полагащото им се.Ако някой ми посочи институция в държата кадето не се краде аз ще си сменя името.
Стефан - майстор
masterrichi написа:
..кадето не се краде аз ще си сменя името.
Да не би преди 89 г да не се е крадяло, че са сменяли имената :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Превъртане на километраж но напред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: