Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Johny - майстор
Категорично НЕ! Нуждата от преинсталиране се появява вследствие на натрупани грешки в регистрите остатъци от разни програми и ред причини, но винаги вследствие на работа. Поради тази причина се препоръчва поне един път дневно да рестартираш, ако машината работи непрекъснато. Това не е кола/и жена :lol: :lol: :lol: /, която трябва да се кара, за да е на ниво.
NRG7 - специалист
Ясно,мерси за отговора. :thumbs:
SuB^ZerO - специалист
Johny написа:
drebus написа:
Johny,за 30 мин. серозно ли може да стане това? :?
Не си правя майтап питам сериозно.
На бърза машина става и за 20мин., на по-бавна 30 мах.40 мин..

По добре не го кавай това "мах.40 мин." защото най старата ми щайга само инсталацията на ОС отнемаше повече от 1 час и 30 мин. :) (процесор:0,5 рам:128 хард:10) :lol:
М/у другото незнам защо се занимаваме с тая простотия на майкрософт при условие,че Линукс е безплатен и достъпен,не ти трябва антивирусна даже.
Johny - майстор
SuB^ZerO написа:
По добре не го кавай това "мах.40 мин." защото най старата ми щайга само инсталацията на ОС отнемаше повече от 1 час и 30 мин. :) (процесор:0,5 рам:128 хард:10) :lol:
М/у другото незнам защо се занимаваме с тая простотия на майкрософт при условие,че Линукс е безплатен и достъпен,не ти трябва антивирусна даже.
Moят дедо е ходил до София едно време с волска каруца за 3 дни. :lol: :lol: :lol: Ти сигурно говориш за "Правец-16".
Линукса изисква определени навици и познания. Сега остава да кажеш, че си научил работа с компютър, направо с Линукс. Я влез в една книжарница и виж колко литература има за Линукс. На мене/и на много други/ и Уиндоуса ми е безплатен.
SuB^ZerO - специалист
Windows-а ти е легален и безплатен ?или само безплатен?има разлика мисля!Вяроно че за линукс няма много литература но най добре те учи практиката.а за онзи стар комп мисля че беше Gateway някъв стар модел
CARRION - специалист
SuB^ZerO написа:
....Вяроно че за линукс няма много литература ....
:lol: :irre:

SuB^ZerO - Извинявам се ама ти май скоро не си влизал в книжарница за да поразгледаш какво има на рафтовете при отдел компютри, могат да те затрупат с литература за Линукс и неговите (хиляди) версии
Johny - майстор
CARRION написа:
SuB^ZerO - Извинявам се ама ти май скоро не си влизал в книжарница за да поразгледаш какво има на рафтовете при отдел компютри, могат да те затрупат с литература за Линукс и неговите (хиляди) версии
Чакай сега де. София не е България. Дай да се разберем. И я ми кажи къде в София е тази книжарница. Аз знам едно-две места, но и теб да те чуя. И сред хилядите дистрибуции на Линукс, коя е най-добрата. Комшията си качи Mandriva и и взе че му изчезна LAN картата, и звук няма, и настройката на интернета е сложна и още да изброявам ли. После се оказа, че с този проблем са се сблъскали и много други.... А машината му е нова-на 1 месец, т.е. хардуера е актуален. И тебе ще питам - ти направо с Линукс ли започна? Истината е една - Линукс има много достойнства, но не е за масовия потребител - конзола, команден ред и т.н..
И ако някой не е забелязал - темата е WINDOWS. Стига сме си ги мерили.... Писна ми! Който иска да пуска тема Linux, или каквото му е на душа и там ще си говорима за други работи. Осрахме цялата тема, коакто много други, за пореден път!!!
zoro1 - специалист
Това ,че е под ГНУ лиценз Линукса не го прави безплатен.
mitko_rupite - специалист
С помоща на тази програмка /тя се записва на СД/-- лесно може да се "Снима " Уиндолса + нужните и работещи програмки ... тва инфо се Компресира и се слага в дял "Д" на хард диска ..

Важното е самото "Снимане" и компресиране - да се прави веднага след ПРЕИНСТАЛАЦИЯ / когато Рс то още не се е ошашавило /

и след време вече когато РС то требва пак да се Преинсталира -
- Смело се ТРИЕ всичко от дял "С"
- и се Вади компресираното инфо от "Д"

Разбира се - мисля че всеки знае , че ВАЖНА информация не трябва да се држи в "С"

------------
ПРограмката много ме кефи - щото не е нужно да се ШЕТА по спецове и най вече ПРЕИНСТАЛА става за 10 минути !!!

Hiren's BootCD 9.6 - тва е самата Програмка

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=hir ... %3Dlang_bg

УСПЕХ

заб :
На мен ми я показа един приятел - който вече два пъти ми прави преинстал .... запазват се Всички програмки и тн ...

.
Justy - майстор
И аз я препоръчвам, но версия 9.8 :wink:

Тема "WINDOWS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: