Значи ако разпечатката е мастиленоструйна - няма начин да стане, защото при намокрянето за да се отстрани хартията ще се разлеят мастилата, при все че са попили и в трансфера.
Обаче...както сама си се досетила , черно бели от копирна машина стават! Защо ли???

Такова лепило и аз не съм срещала, но наблюдения трансвер, лак и медиум на МАРАБУ са най добри като марки в декупажа. Поне от тези дето се продават в БГ.
За текстил и стъкло/порцелан има специален медиум. Съответно при първият случай се фиксира с ютия, а при вторият се пече в зависимост от указаната Т и време на опаковката. Можете да направите освен декоративни кутии и вещи, пълен сервиз за хранене който е устойчив на миене. Има много теми в нета за Декупаж-а. В сайта на БГ-мамма има 8 теми с картинки и съвети.
Надявам се да съм била полезна

Ето линк от сайта на Мираж.
http://pic5.piczo.com/hobbystore/?g=45088517&cr=5
на заглавната стр. вдясно имаразделите, както и материалите за работа. Може да се поръчат и да ви се доставят с куриер. Аз лично не съм пазарувала от тозисайт. Ползвала съмпродукти отсайта на Слънчоглед, но останах с убеждениече тук разнообразието е по-голямо. Има и уроци стъпка по стъпка, както итехники на състаряване, напукване и т.н.