Имам окачени тавани с вата rockwool и гипсокартон във всички стаи. Жилището е ново с по 2 апартамента на етаж , с една обща стена в дневната. Съседа от горния етаж , съседния апартамент а не точно над моя има навика като се пребере посред нощ да си пуска музика подчертавам тихо защото е така, но в къщи започва едно бучене, което се чува навсякъде и най-вече в спалнята. явно ниските честоти.Не можем да се разберем с него, полицаите не реагират, защото като дойдат нито пред входа нито пред вратата му се чува музика. Има няколко кухи елемента от гипсокартон. единия е над главата ми в спалнята там се чува така, сякаш уредбата е до мен.Без да разбирам нещо от сухо строителство все си мисля, че кухите елементи усилват звука , а благодарение на металните шини се носи из цялото жилище. Готова съм на крайности- да бутна всичко, защото не се издържа. Подлудява ме и през деня и през ноща. Ватата е явно с ниска плътност. Подчертавам, че е изключено да се разберем със съдета - той е под наем, знае че не пуска силно музиката и явно си мисли, че се заяждаме. Благодаря предварително за всеки съвет.