Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте!
Понеже темата е за отопление искам да попитам има ли някой с опит при етажните котлета ? Идеята каква е : да е с малки габарити ,да е с горно пълнене и да се монтира в апартамент ,а не в приземия,да отоплява апартамент 68м2 и бойлер 120л.Пелетните са ясни-топлина ,много пари и некачествени пелети поне за сега!
Какво ще кажете за тези котлета ,който се предлагат на нашия пазар:

[www.concordia-bg.com]
[www.opop.cz]

Поне тях намерих в интернет,но не намирам никакви отзиви за тях?

Лек ден!
idakieff - специалист
котел на въглища вътре в апартамент просто абсурд
целия апартамент ще стане просто едо котелно то камините вече ги изхвърлят масово дето е само на дъра какво ще стане с въглищата не ми се мисли
filmatoplo - майстор
Този тип котли са грешка .
naskov - майстор
nikberk написа:
Здравейте!
Понеже темата е за отопление искам да попитам има ли някой с опит при етажните котлета ? Идеята каква е : да е с малки габарити ,да е с горно пълнене и да се монтира в апартамент ,а не в приземия,да отоплява апартамент 68м2 и бойлер 120л.Пелетните са ясни-топлина ,много пари и некачествени пелети поне за сега!
Какво ще кажете за тези котлета ,който се предлагат на нашия пазар:

[www.concordia-bg.com]
[www.opop.cz]

Поне тях намерих в интернет,но не намирам никакви отзиви за тях?

Лек ден!
Котелът, който предлага фирма Конкордия е модел CENTRAL23. Има мощност 17кВт на дърва, 23кВт на черни въглища и 2кВт от излъчване. Отзивите на клиентите ми са много добри. Изключително колпактен за размерите си, бял на цвят, с приятен дизайн и затова го монтирам най-вече в кухните. Непретенциозен и към комина
Последна промяна от naskov(стар) на чет мар 05, 2009 10:00 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
filmatoplo написа:
Този тип котли са грешка .
naskov написа:
Отзивите на клиентите ми са много добри. Изключително колпактен за размерите си, бял на цвят, с приятен дизайн и затова го монтирам най-вече в кухните. Непретенциозен и към комина
Ха сега де :) !
naskov - майстор
Лазаре, изказвам мнение от личен опит :!: Точно марка ОPOP не съм монтирал, но колеги, които работят с БГ ТЕРМ ги хвалят и тях
Живея в малък провинциален град където няма централно парно (и по добре защото като гледам какво става в столицата и др.градове ме набира страх ) нито газ.Сложил съм климатици имам акумулираща печка на ток, която използвувах само един сезон,защото развинти електромера ,а мухъла ни превзе.Преди десетина години сложих една камина http://www.harry90new.hit.bg/bg-w-gotv.html та се сгрехме ,а и мухала изчезна ,но и е малка водната риза и не стига .Затова Ви помолих за съвет.Чехите имат видео и гледах презентацията над дест пъти,но друго е като питаш някой който е монтирал или има такъв котел,докато за сърбите намерих само една картинка и нищо повече.
dalgia - специалист
Алфа терм 20 съм монтирал в Копривщица преди 5 години и до ден днешен няма ядове.Бойлер и 5 радиатора общо 80 или 100 глидера не помня но работи перфектно.Човека си готви на печката и се грее.От този продукт на фирмата съм с отлични впечатления.

Тема "Котлета ОРОР" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: