• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
emil_v r - майстор
Аре да се фанем на бас по една бира и шкембе , че тая пневматика
нема да я направиш сам/ у дома .
Кой знае с какви стругове и материали и колко опит има в това вибраторче.
Баси това новото поколение не може да развиете винт без винтоверт
и да чукате с чук . Трябва SDS система ...
Изработи с друго парите , или ги открадни :-D , и си го купи готово .

Отварял + ремонтирал съм такъв къртач много , и ти казвам -
НЕМА ДА ГО НАПРАВИШ

Помисли за бас , една бира е 60 ст все пак. :roll:
karamundi - специалист
става за баса готово.първо съм на 36 г.и второ да не сме чак толко тъпи а машината струва над 2000 зелено
svetliopi44 - Чирак...
http://hydraulicm.com/pnevmatika.html
Абе стига да се напъне човек всичко може ... е може да не е изпипано като оригинала нооо.... :)
karamundi - специалист
могло значи има го и готово само да се преработи малко :wink:
Matchless - специалист
Аз взех да се замислям...ако вземеш един електрически шабър и му пригодиш към някой накраиник едно дебело жило дали няма да се получи.Към жилото се ще се измисли някоя ръкохватка и да се приспособи за работа.. :?
karamundi - специалист
какъв е тоя ел. шабър мен ми трябва ход напред назад иначе може да се закрепи всичко към всичко.не въртеливо дв. :?
emil_v r - майстор
Ей , няма разбирателство с вас , и отказване :-D

Виж Кар. тогава едни СО микродвигателчета за самолетни модели ,
и глей какво може да прикаламисаш от него. :evil: :?: да не ти обяснявам повече , понеже ще ми задлъжнееш в пари .
Matchless - специалист
Ами това е точно мини къртач,с него се свалят плочки,боя...Около300 грама тежи,в една ръка се държи и има ход напред-назад
Упс...кило и 300 грама:)
Ето какво намерих за него,ядво и при ножовете се използва...
http://www.knivesbg.com/forum/viewtopic ... 9&start=15
karamundi - специалист
значи може да стсне и по малко,пак казвам да не сме по глупави от американците,забога мйстори обединете се :-D :-D
Iliev Labs - специалист
svetliopi44 написа:
Абе стига да се напъне човек всичко може ... е може да не е изпипано като оригинала нооо.... :)
:) Нооо... пък може и по-хубаво да стане.
Аз си мислех, да се отлее от епоксидна смола и после да се дупчи вътре за бутало и клапанчета. Клапанчета и управление, може да са на отделен модул и да се управлява с крак. Все пак става въпрос за 12 атмосфери, не е толкова много. Ходът е много малък и необходимия дебит е нищожен. Най-важно е да е удобно за ръката, все пак се рисува с него. Тънки маркучи и се изнасят всички клапани навън. Отделният модул може да се усложнява до безкрай, с доста по-големи елементи. Така ще е удобно за работа и няма да се търсят микроскопични елементи.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "пневматични машини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: