Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
rulom - модератор
Зет ми имаше един еталон:Да се меша като шипков мармалад :-D , добре ама му дойде един помощник сърбин, който не беше ял шипков мармалад..... :-D
vidrata - специален-специалист
Вярно много е трудно ама ние с моя сме голям тандем.Направо като сиамски близнаци.Като го погледна само и знае какво искам.Айде ,че се отклонихме и ще ни се карат.
Стефан - майстор
rulom написа:
, който не беше ял шипков мармалад..... :-D
Sorry, ама ти виждал ли си шипков мармалад? Това, което в последните 30 г. го предлагат като шипков мармалад, е някакво желе. Ама за какво ли споря и аз, да ме пита човек.....
Iliev Labs - специалист
pgg_bs написа:
Доставиха ми плочки които едва ли не са били на открито под дъжда цяла вечер. Искам да попитам пречи ли им нещо това че са доста подгизнали за да се опитвам да ги върна на фирмата? Предварително благодаря за коментарите
Нищо им няма на плочките. Не се занимавай да ги връщаш.
Е тука ние като поспориме още малко за шипковия мармалад, и ше са дръпнали вече. Пък и не знаеш какъв майстор ще ти дойде до главата. Зависи и от лепилото. Един ги мокри, друг ги суши... Няма за кво да се притесняваш, майстора се оправя на според ситуацията.
Ама за какво ли се обаждам и аз, да ме пита човек.....

rulom , ми то се е видяло че ще чистиш...
rulom - модератор
За мен най-правилния отговор е на emil_v r, останалото е просто дискусия, все пак като обобщение да кажа още веднъж че всичко зависи от майстора :wink:
pgg_bs - помощник
Мерси за отговорите успокоихте ме. Ще си ги поисуша на части и без това ще ги слагат след 15-на дни. А плочките са си доста мокри направо се стича вода от тях. А майстори измислете си някое ново сравнение за консистенцията на лепилото за плочки, че младежта все повече и хал хабер ще си няма от шипков мармалат :lol:
panalov - специалист
На всяко лепило има инструкция, колко вода се слага на една торба лепило ,зависи от марката.
Иначе всеки майстор си го прави на вкус ,както разбра някои работят с по- гъст други с по- рядък .

Тема "Питане за мокри плочки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: