• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Takezo Sensey - модератор
Я я накой спец да каже шпакловката със сатен има ли я някъде по документите или е пак Наша запазена марка :?
Matchless - специалист
Сатена е само за крайна фина заглаждаща.Не за пълнеща.Ние го използваме само защото стяга по бавно и се работи по лесно с него...
П.П.М/у другото на преградна стена на първия пласт картон се прави "техническа шпакловка" една ръка и така се слага втория пласт.Като го кажа това на някои нови монтажници и се оглеждат като глуха свиня в бустан с картофи...нямало било такова нещо...
sasooooooooo - "специалист"
Нека да кажа и аз за един ъпсурд. Налепиха ГК по слълбищния таван. Дойдаха техниците и казаха, че неможе на тавана да се лепи, щото било тежко и от масата си ще се сгромоляса. И майсторите сложиха скара, но не на бетонния таван, а на вече залепения на тавана ГК :? :shock: И к'во стана... Кюфтета-ГК-скара-ГК :shock:
хаха sasooooooooo, това е якооо :lol:
Matchless - специалист
Бая работа ти отворихме,много триене,много псувни ше отнасяме :lol:
Извинявай :|
Matchless написа:
Бая работа ти отворихме,много триене,много псувни ше отнасяме :lol:
Извинявай :|
Aми аз съм от кротките, мЪ е тука да си лафим, че позастина темата :lol:

Та колко е сега "реалното" като парички за квадрат картон . :?
Matchless - специалист
Реално от както е влязла в сила таз криза съм нямал обекти гк.Имах 2 неголеми обектчета с някви глупости и един покрив сменях...Сега чувам са изгладнели и някакви смешни цени...
Лошо чакаме да мине кризата и да лупаме катрони на 28-48 лв. на квадрат ХАХА еЕеЕх мечтииии :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Сладки приказки и раздумки за неща свързани с ГК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: