Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Стефан - майстор
Да, видях я третата снимка, но аз съм с резерви.Не бих я реализирал в апартамента си.
Agata
Такав е пода в "Дон Домат" на Младежки театър! Стои много уютно и приятно. Не лъщи така, по мои спомени, може да е лакирано с мат лак...
Sk4 - специалист
абре добро е но до кога ще е така...май не е много издръжливко :?
Emerald - модератор
Смолата е епоксидна смола. Какъвто и дефект да се появи в дървесината, ще изглежда само още по-добре (по-истински вид и по-оригинално). Пода е просто върха.
За "не много издържливко"...силно се съмнявам, че подобен масив може да бъде неиздържлив. Освен...смолата на топлина, но не вярвам някой да си пали огън на пода. :lol:
Не знам за вас, ама аз просто си видях пода в хола :) а се чудех какъв да е, никой от тези, които познавам не ставаше! Донякъде паркета, ама с тва разскърцване ... или теракот с водно подово ... но определено тоя ме уби ! :) Това е моя под, само не знам колко ще струва цикленето после, а и дали въобще ще се навие някой, като се има впредвид множеството празни пространства и определено разминаването във височинките ... :)
doni - помощник
Mного ефектно-интересна идея за вила,а може жи и за къща/алеи,под/
Много интересна идея! Супер! Някой може ли да сподели подробности, ако има опит с реденето на кръговете. Необходима ли е такава дебелина защото повдигането с 20 см си е сериозно. Смолата наистина ли е епоксидна и има ли проблем с цикленето?
Emerald - модератор
Не вярвам някой да има опит- снимката е от руски сайт и никой не се е обаждал че е правил същото.

Смолата наистина е епоксидна.

А повдигането...не мисля, че е наложително чак толкова. :? :?
naskoukov - помощник
Здравейте колеги!
Из нета видях интересен под налепен с дървени кръгове от напречно разбичени трупи.И понеже съм си дърводелец се влюбих в идеята.Но може ли някой да ми каже с какво да лепя дървените кръгчета за циментовата замаска-сещам се само за лемилата на хенкел-момент,но с тях ще ми излезе златно!Има ли някакво лепило подобно на теракол?И с какво да фугирам между кръгчета-мисля да са 4-5см. дебели рендосани и лакирани!Може би с цимент и пясък?Благодаря!

Тема "Под от дъбови кръгове." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: