Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
drobsa - специалист
може ли някой да каже как да оправя текста. Сканиран документ в PDF формат след това отворен със Акробата от там текста копиран и поставен в Word doc. Текста излиза като някаква маймуница малки големи букви , латински букви , букви на кирилица абе голяма каша . Та питам аз на какво се дължи това.?
Имам си кирилизатор Програмата акробат е последната версия , както и офис пакета ми е ентерпрайс 2007
Johny - майстор
Не се пренася механично, а се конвертира от PDF формат в WORD. Акробата би трябвало да подържа тази функция, ако е професионална версия.

Прикачен файл

untitled.jpg
untitled.jpg (93.47 KиБ) Видяна 3171 пъти
drobsa - специалист
Благодаря разбирам какво трябва да се направи , но така както гледам в момента явно акробата ми не професионален ли не нзнам и няма такава опция за конвертиране в Word. doc. Би ли ми казал каквя е програмата на снимката която си ми показал и от къде мога да си я изтегля ли не зна но ми прилича на нещи от офис етерпрайз 2007
drobsa - специалист
drobsa написа:
ето и някоя друга снимка

Прикачен файл

2картина.jpg
2картина.jpg (62.7 KиБ) Видяна 3126 пъти
dessii - напреднал
Имаш и друг вариант. С програмата Fine Reader можеш да разпознаваш текст директно в Word от картинки или както е в твоя случай pdf
Johny - майстор
Програмата е Nitro PDF Professional. Има я в Арената и Замунда. Мога да ти дам кодове за v.5.5.016. Професионалните версии на Acrobat също имат тази опция.
Johny - майстор
dessii написа:
Имаш и друг вариант. С програмата Fine Reader можеш да разпознаваш текст директно в Word от картинки или както е в твоя случай pdf
Това също е добро решение:

Прикачен файл

untitled.jpg
untitled.jpg (61.57 KиБ) Видяна 3098 пъти
nivanov - специалист
Само не казвай, че кирилизатора е флекстайп ;>
Ако отговора е да - от него ти идат всички проблеми с маймуните :>
drobsa - специалист
Благодяря на всички за отговорите програмата е открита успешно инсталиранаи работи супер . По важното е че си свърших работата . Що се отнася до флекс тайпа не констатирах никакви проблеми поне за сега де

Тема "Mоже ли някой да каже" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: