• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
NRG7 - специалист
Никак не е малко това,което показваш и е похвално,че от нулата започваш. Успяваш с много труд да направиш наистина майсторски всичко това. Познато ми е това,което казваш такъв беше и баща ми всичко сам си правеше идваше му отръка. Майстор у дома не е влизал и вече след,като него го няма не е сред нас на този свят аз се опитвам да вървя по неговите стъпки. Не ти правя реклама казвам това,което виждам и преценявам.

Пожелавам ти здраве и успех от сърце и още дълги години да градиш с майсторлък !

:2thumbs:
kuuuuuul - майстор
Аз съм с три жени във вкъщи от начало всички питаха кога ще стане ,а не трябва ли ти помощ междувременно щерките пораснаха и вече не искат да живеят при нас :sad:
NRG7 - специалист
Това пак си е богатство(нежните създания у дома),не се разстройвай ще дойдат и зетьове... :2thumbs:
Стефан - майстор
kuuuuuul написа:
Аз съм с три жени във вкъщи от начало всички питаха кога ще стане ,а не трябва ли ти помощ междувременно щерките пораснаха и вече не искат да живеят при нас :sad:
Даааа.... И за кого си строил тая голяма и хубава къща тогава? Нали идва старост, стълбища, бабата ще остарее :? Кой ще чисти всичко това? :? :lol:

15 г от живота ти са отишли по нея, пари, нерви, труд. И сигурно има още за довършване. А и вече има неща, които са за ремонт. Вместо това, ако беше си спретнал нещо доста по-малко, нямаше ли да е по-добре?
lotosf - специалист
Ам батка да имаш пари що да не направиш такова нещо и аэ да съм и аэ ше го направя!! :lol:
zil157 - специалист
Мен , сбъркал си мястото да се похвалиш!Тука получи идиотски акъли , от рода на - като остарее бабата , кой ще я чисти тая къща ! Няма се плашиш ! Някой имал 400 снимки . А ми като имаш , покажи ги , бе !
kuuuuuul - майстор
В интерес на истината аз съм върл противник на такива къщи винаги съм си я представял на един етаж и таванско,но мястото е само 300м.кв а за мене гаражите бяха най-важното,а и грубия строеж се отхвърля сравнително бързо,после идва зора аз стягам само единия етаж за другото не искам да мисля.То с пари всеки знае, но лошото е че и само с труд не става
Последна промяна от kuuuuuul на вт мар 17, 2009 9:17 am, променено общо 1 път.
skyfx - специалист
Адмирации може би е най-правилната дума към теб .
:respekt:
asinka - специалист
kuuuuuul, поздравления!
Родителите ми също построиха огромна къща, при все че сме 2 сестри в семейството.
Сестра ми вече не живее в тази къща, но аз и моето семейство-да.
Няма да остане празен и твоят дом, нали ще дойдат и зетьове, и дечурлига.
Стефан - майстор
kuuuuuul написа:
..аз съм върл противник на такива къщи винаги съм си я представял на един етаж и таванско,но мястото е само 300м.кв а за мене гаражите бяха най-важното,а и грубия строеж се отхвърля сравнително бързо,после идва зора аз стягам само единия етаж за другото не искам да мисля.То с пари всеки знае, но лошото е че и само с труд не става
Не съм казал нищо лошо. Къщата е хубава, и само изказах практическите си виждания.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21

Тема "Ето до къде стигнах за 21 години" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: