• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
rum_sz - специалист
rum_sz написа:
Не знам дали това е правилното място за това... ако има хора които работят със тази програма моля да се включат :? :?:
shadowman - майстор
С какво да се включим?
rum_sz - специалист
Я каижи как да си направя собствена библиотека със цветовете, които се използват на бг пазара... :?:
kobutan - специалист
добави ги или в каталога, с който работиш или в палитрата.
rum_sz - специалист
Можели малко по подробно да ми обясниш защото много много не съм на ти с компютрите Разглеждах това което си свалил от Руският саит Благодаря предварително :x
kobutan - специалист
кое си разглеждал? което съм свалил от руския сайт ли?
направил съм ръководство за програмата, информацията в него основно е от руски форуми, затова е и на руски. тука на тоя форум съм направил тема за това ръководство и съм дал линк.
по подробно прочети там - 2 начина има - през мобискрипт отваряш каталога, с който работиш и в който искаш да ги добавиш и ги добавяш в полето текстура. после трябва да посочиш тия текстури един път да за корпуса да се използват, втори път за вратите и челата, може и за цокъла и така нататък. въобще там си има едни настройки, дето така не мога да ти ги обясня в 1 съобщение. другия начин - в Pallete ги добавяш текстурите, като избираш цветове избери _ADA - да се определи чрез атрибути. оттам после можеш да избираш и да им сложиш текстури чрез Pallete . първия начин - текстурите се добавят само в 1 каталог, естествено ръчно и в други може да ги добавиш, а чрез втория от Pallete може да ги поставяш на изделия от всички каталози.
rum_sz - специалист
Блаодаря много. Ще се опитам :?
kobutan - специалист
въобще направи си свой каталог - редактирай някой чужд или от 0 почни.
изтрий изделия, които не ползваш, сложи си текстури на пдч, с които работиш.добави си мебели, дръжки и положението им, плотове с твоите текстури,сложи имена на български и работи с него и с каталозите, които вървят с програмата...аз имам над 100 каталога, ич не е лесно да ги сложа всичките и да търся в тях едно или друго за 1 проект.затова всичко нужно го събрах в 1 каталог - моя каталог
Изображение
rum_sz - специалист
Благодаря.Работя по програмата усилено.Сигурно ще има още въпроси ако имаш желание да отговаряш :cool:
rum_sz - специалист
Значи като си направя този моя каталог не мога да си вкарам цветовете...давам на адд обаче ми се отварят полета (предполагам, че това са полетата в които трябва да си вкарам цветовете) и сега не знам от каде да ги вкарам... :? :? :? :? :? :? :?
  • 1
  • 2

Тема "Програма за кухни Kitchen Draw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: