• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
silllveto - Майсторица
Възхищавам се на това, което сте направили. Баща ми също строи сам, а нашата къща с малки изключения мина през ръцете ни. Това е съдбата българска. Цял живот строи и ... Да съградиш дом за децата е част от нашата си народопсихология. Доколко има смисъл зависи от житейския път на семейството, но при всички случаи трогва и е достойно за уважение.
Със здраве да си я ползвате и много, много дълго. И да има внуци около вас :)
mim - специалист
Похвално за стореното, за уменията, старанието, мерака и всичко вложено в тази къща
той Стефко така си говорим, ние си го знаем, не му се връзвай :-D

ще се радваме и на още снимки, на любимите ти места, на дърводелските, кухнята... всичко което си пипнал с 2 ръце, което е било мъчно, но си го измислил хитро...
bullet - специалист
NRG7 написа:
Пожелавам ти здраве и успех от сърце и още дълги години да градиш с майсторлък !
Абе той човека се скършил от толкова години работа, пък ти му пожелаваш и още :-D

Аз пък му пожелавам вече да седне на онази пейка, да опъне една /най-малко/, да се почеше по главата и да каже: "Ба*и мам*та най-накрая се свърши!!!"
kuuuuuul - майстор
Ей хора трогнахте ме,много ви благодаря за подкрепата имах нужда от нея.На Стефчо не му се сърдя ,всеки има право на мнение пък нали и той ще покаже какво е сътворил.Барбекюто го направих преди три години щот си викам то неможе само работа трябва да има и място за распускане,така че доста ракия се е изпила там с приятелите.Пожелавам на всички да осъществят мечтите си и наздраве. :prost: :prost: :prost: :prost:
halidon - напреднал
kuuuuuul Наистина адмирации и щапка ти свалям :2thumbs: за това което си направил.
Не си изгубил 15 години отживот си, а си правил това което изкаш, това което можеш, това което знаещ как да направиш и това което ти е доставяло удоволствие. Отук нататък остава само удоволствието.
:-D
bombeto - напреднал
Супер си приятелю :wink: още три живота да изживея не мога да те стигна :wink: Няма нищо по хубаво от това да седнеш и да видиш какво си постигнал сам Успех :wink:
crez - майстор
kuuuuuul , браво братле,много мъка много труд.Един велик мислител бе казал "Смисъла на живота при мъжа се състои от няколко велики неща, да построи дом, да ОТГЛЕДА дете и да посади дърво". Нека господ ти даде здраве и живот да се радваш на творението си.
kuuuuuul - майстор
Здравейте,ето още малко снимки.

Прикачен файл

баня2.jpg
два шкафа собствено производство
баня2.jpg (61.16 KиБ) Видяна 11562 пъти

Прикачен файл

баня.jpg
след
баня.jpg (71.56 KиБ) Видяна 11578 пъти
rockwall - майстор
поздравления за огромната къща - и аз съм привърженик на едноетажните с 300 кв хол, ама нещо не са много популярни у нас

а и там лягат с обувките в леглата точно защото от входа до спалнята им са по 200-300 м :lol:
kuuuuuul - майстор
ето и тоалетната,вече ми писна от плочки

Прикачен файл

тоалетна след.jpg
тоалетна след.jpg (64.53 KиБ) Видяна 11532 пъти

Прикачен файл

тоалетна преди.JPG
тоалетна преди.JPG (65.04 KиБ) Видяна 11532 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4