Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
donio_1 - специалист
ми така е лек,гарсониера е няма как да стане двустаен :-D .инаяе така като гледам ако ти се роди дете има какво да измислиш(по малък телевизор,лаптоп-за да елиминираш бюрото)така че не се притесняваи за това.а за това че е разделена кухнята не сам много съпричастен ама жена ти да му мисли :razz: :razz: :razz:
25th Hour - специалист
Жените нямат място в кухнята Изображение

Ще го сменя като мине кризата. Дотогава тихо ще я караме.

изрових малко от работния процес...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
rulom - модератор
Щом има кой да помага ......работата не тежи толкова :wink:
beos - напреднал
:? Май ще излезе, че си свестен тип .. но в началото като те подведат .. нали знаеш че първото впечатление е най-важно.

Браво за майсторлъка! Хареса ми презентацията ти :-D
ТИТИ - помощник
Това на едно място да е печката ,а в съседното помещение да е мивката е много куца работа ...готвенето ще отнема три пъти повече време , а и паркета ще е постоянно пръскан с вода .Тръбата на абсорбатора ми "боде" очите ,пък и интересно що не я сложихте тази печка по-близо до комина ,така дължината на меката връзка намалява капацитета на абсорбатора .Иначе честито за решението и покупката . Много щастие и любов в новия дом желая!
25th Hour - специалист
Ами аз казах, че чекмеджетата трябва да са в ляво и до тях печката именно по тази причина, но женски акъл... кво да правиш. Иначе и аз имах притеснението, че водата като не е до печката е проблем, но се оказа, че не е така. Въпрос на организация в кухнята и нямам проблеми.А абсорбатора е приличен и така тегли добре. Въпроса беше дали комина на панелката работи и се оказа че на последния етаж си дърпа добре, та направих компромиса с мястото на печката и по дългия хобот.....
25th Hour - специалист
Имам следното питане. Имате ли идея за вариант за маса с механизъм за регулиране на височината. Единствения вариант, който е приемлив е на снимката. Когато отидох обаче се оказа че е доста паянтов и се клати жестоко. Не ми хареса а е 400 лева за които получаваш боклук меко казано...приемам варианти ...

http://shop.yavor-bg.com/showimageprod. ... &typeS=big
rulom - модератор
Щях да взимам такава, но не ми хареса височината на повдигане.
В крайна сметка намерих такава, която като се вдигне става равна с кухненска маса, достатъчно широка за срещуположно седнали хора и посуда, разтегаема за 10 човека и доста по-здрава от тази на "Явор".
Взех я от мебелната къща в Монтана за 360 лв. а беше производство на някаква русенска фирма без сайт и др данни, ама съм много доволен, почти няма клатене, т.е. при вдигнато положение "мърда" с около 5 мм.
Ще погледна пак дали не е останала хартийката с името на фирмата.
ArturDent - Почти Безобиден
Русенската фирма се казва "Славянско изкуство" и още от соц-а Тия дето правеха легла "Приста". Вожда има такава маса на около 30 години. Малко се клати, но е сравнително стабилна за маса с такъв механизъм.

Тема "Малък апартамент, малък бюджет, голяма радост" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: