• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ако не те мързи, да разкажеш нещата хронологично. Първо...
Deo-x - специалист
В провинцията също има автомонтиори,винаги по селата има такиви.Намери го,доведи го у вас да прегледа бричката ти и ще ти каже какви части да купуваш и тои на място ще го опрви :wink: .При мен имаше също положение преди само ще монтиорът ми е съсед :-D И няма нужда да търсиш чак в града майстора!
aztek - напреднал
Нещата съвсем се объркаха:Сложих едни малко работили свещи на NGK ,изтрих накрайниците дето излизат от бобината и колата запали,возих се, проблем никакъв,даже държи обороти на празен ход.Вече не знам какво да мисля,ако имате обяснение пишете.Колкото да опиша проблема от начало:беше повредена биела на 4 цилиндър,отрошена, след което затиска маслената помпа.Това налага смяна на целия коленов вал и съответно лагери.Като я взех от сервиза колата запали,но на всеки светофар ми гаснеше,като си тръгнах от града стана това дето сам го описал в началото.
malkstor - специалист
Аз имах подобен проблем, оказа се че бях купил колата със свещи, които не били съвсем подходящи, от там самите свещи се зацапваха по-бързо и май имаше нещо и с кабелите. Смениха ми свещите с правилния модел и от тогава нямам такива проблеми. :)
ivojeliazkov - помощник
kolega na какво я караш тази кола
vidrata - специален-специалист
malkstor написа:
Смениха ми свещите с правилния модел и от тогава нямам такива проблеми. :)
Ей ще ме уморите.....

Преди една година като взех Пасата , отиваме с един авер да му "преслушат" Лагуната в сервиза на Рено.Той докато говори с "майстора" гледам на тезгяха 4 свещи ДЕНЗО ама хубави та хубави, викам на оня --кво ще ги правите тея свещи ??-- ,мастора вика " ми те не стават ей ся ги сменихме на една кола"...........................................
Абе взех ги и още си карам с тях .Няма грижи.
aztek - напреднал
От последното ми мнение до сега колата върви.Проблем никакъв,но все пак ще потърся качествена диагностика.За този колега дето се поинтересува колата е на бензин и само така е карана.
  • 1
  • 2

Тема "проблем с форд ескорт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: