Всичко за дърводелството
trevora - специалист
При плоскост 18 мм,ще ти се загуби цялата красота на тази спалня.При намалянето на страничния борд където е осветлението на половина-също.Затова просто си помисли дали все пак искаш точно тази спалня. :) Имаш ЛС
m_a_r_g_o - напреднал
trevora написа:
При плоскост 18 мм,ще ти се загуби цялата красота на тази спалня.При намалянето на страничния борд където е осветлението на половина-също.Затова просто си помисли дали все пак искаш точно тази спалня. :) Имаш ЛС
Мисля,че ще се получи такъв борд след намалянето му .Как мислите красиво ли е?И все пак не се отказвам ще чакам някой да се реши да ми помогне

Прикачен файл

mariana spalnia.jpg
mariana spalnia.jpg (54.26 KиБ) Видяна 10391 пъти
asinka - специалист
Тази е много хубава, последната.
Но наистина, мисля, че такъв тип спални, имам впредвид с осветление отстрани, няма да е много удобна за ставане, лягане, и т.н креватни дейности.
shadowman - майстор
Марго, до скоро щях да правя същата спалня, но малко я промениха (искат да се вдига матрака). А снимките от http://www.cosyandcomfort.com/furniture/ ли ги взе?
m_a_r_g_o - напреднал
shadowman написа:
Марго, до скоро щях да правя същата спалня, но малко я промениха (искат да се вдига матрака). А снимките от http://www.cosyandcomfort.com/furniture/ ли ги взе?
.
Ако имаш нещо готово прати.И аз предпочитам да се вдига матрака.
shadowman - майстор
Ще пратя, но още не сме я започнали.
bisplus - специалист
Здравейте! Зада не пускам друга тема реших тук да попитам дали някой може да ме светне това счервеното на снимката някакъв свързваш профил ли е , или просто кант? Виждал съм подобно нещо и в холовите маси.

Прикачен файл

mariana_spalnia_118.jpg
mariana_spalnia_118.jpg (28.58 KиБ) Видяна 7159 пъти
panalov - специалист
На моята трапезна маса е само кант.
Но най вероятно е използван за да прикрие някаква свръзка, защото е 5мм по на вътре
shadowman - майстор
Аз да добавя,ч еможе и да е кантиран фазер.
bisplus - специалист
Според мен е някакъв алуминиев профил ама...... :?

Тема "скица(разкрой на елементи) за спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: