Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sasooooooooo - "специалист"
Имам колеги, които два дена ще те въртят, ще звънят и даже повече ще вземат. На лекар като идеш за 5мин ти взима 20тачка!
40лв. за такава инцидентна работа е нормално и според мен.
Друг е въпроса, че трябваше да отправиш рекламация към строителя и той вече да търси електричарите оплескали таблото.
Задължително преди издаване на обекта се прави проверка под напрежение!
Последна промяна от sasooooooooo на ср мар 18, 2009 6:17 pm, променено общо 1 път.
Transporterr - специалист
stirring написа:
satansho. Първо се работи после се плаща, нямахме предварителен пазарлък така че е работил като за 80 лв според него де. Колкото до пазарлъка не ги намирам парите на пътя, не съм и свидлив ама просто не оценявам труда му на 80лв. И както се вижда не само на мен ми се струват много пари 80лв за този ремонт.

rendo - Благодаря за отговора.
странно ,ем не знаеш колко струва ем си позволяваш да определяш за колко работа ти е свършил..е това не го разбирам.За капак след всичко това питаш :lol: Ами то утре може да прецениш че струва 5 лв ,пък той вече свършил работата няма да се карате сега я ...все някой трябва да е преццакан
plamen6100 - специалист
"Задължително преди издаване на обекта се прави проверка под напрежение! " Ако ти кажа как минава лаборатория и се сдават обекти, лошо да ти стане - и не само ел., всичко :sad:
строители = измекяри
sasooooooooo - "специалист"
Не ме разбра. Ние трябва да си направим проверката, пък ония от комисията....
nyagolov - напреднал
За тази работа,аз бих взел 30 лв.,но затова,че оправям на друг майстор работата си вземам още толкова,смятам,че и колегите,ще бъдат съгласни с мене.
nyagolov написа:
За тази работа,аз бих взел 30 лв.,но затова,че оправям на друг майстор работата си вземам още толкова,смятам,че и колегите,ще бъдат съгласни с мене.
:2thumbs:
stirring - напреднал
satansho Позволявам си защото аз ги давам тези пари и аз имам мнение и желая да го споделя и го споделям. Ако на работника не му отърва прав му път и обратното за мен. Това че питам не виждам какъв е проблема. Трябва да знам, каква цена ми е предложил, конкурентна ли е не е ли , ако не е утре няма да го извикам ще извикам друг. А сега сам си отговори на въпроса защо питам.
stirring написа:
. Позволявам си защото аз ги давам тези пари и аз имам мнение и желая да го споделя и го споделям..
да ,това е полезно -тенкю !

stirring написа:
. Ако не работника не му отърва прав му път и обратното за мен. .
това след като е свършил работата ,нали :?
stirring написа:
. Това че питам не виждам какъв е проблема. Трябва да знам каква цена ми е предложил конкурентна ли е не е ли , ако не е утре няма да го извикам ще извикам друг.
ок :)
stirring написа:
. А сега сам си отговори на въпроса що питам.
най обичам сам да си отговарям :lol:
Любо - специалист
според мен 30-40 е нормално тъпо е че той се е олял с тези 80 и следващия път няма да го извикаш.ако беше казал 40 може би нямаше да си отреже пътеките.аз бих взел 30 защото бачкам по малко на часно и това 30 би ми отворило врата за твой препоръки към някой твой познат които търси подобни услуги. а иначе винаге се учудвам защо не питат за цена като ми звъняти
nyagolov - напреднал
В предния пост ти казах така защото съм виждал какви ли не самоделки правени от пишман майстори,а си мисля,че на ел. захранването трябва да се обръща по сериозно внимание.
Извинявай ако съм те обидил,но аз ти казвам реално как стоят нещата.

Тема "Мнение за цена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: