• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
rulom - модератор
Както казах по-горе, тебешира си е тебешир! Досега в тази и други галерии освен чалгоподобен кич нищо друго не мога да отбележа.Съжалявам за крайното ми мнение.
Положената ел.инсталация на снимките изобщо не искам да коментирам.Срамно е при наличие на толкова лунички, накрая да плеснеш и една голяма квадратна разклонителна кутия...ей така...само щото зимаш на точка :-D .
Изобщо не мога да разбера колегите които оставят открити разклонителни кутии на ГК :? .....а още повече пък клиентите които се съгласяват с това...ма щом е направено от фирма...явно щат не щат трябва да им хареса....
-----------------------------------
.....това си е само rulom-ска гледна точка...не ангажирам никой друг с моето мнение :wink:
radoraev - специалист
За колегите еладжии нямам думи да....направо съм потресен-откъде ги намери братовчед ми незнам
Takezo Sensey - модератор
На снимка DSC04548 (Small).JPG , прозореца надолу ли се отваря.Луда работа ... :?
Matchless - специалист
Снимката е настрани:)
Matchless написа:
Снимката е настрани:)
:-D :ops: ... таман да питам пода не се ли правеше с нещо "друго" гипсо ... :lol:

Ама хич нямаше и да се зачудя като гледам WP нормално :|
Cn0ko - помощник
пак чужди обекти пак снимки на аванта
Мишок ти жив ли си още :lol:
Spokoiniq - майстор
Cn0ko написа:
Мишок ти жив ли си още :lol:
Адашче, я раздуй клюката?
Cn0ko написа:
:
Верно ли ? :shocked:
Стефан - майстор
rulom написа:
..., тебешира си е тебешир! Досега в тази и други галерии освен чалгоподобен кич нищо друго не мога да отбележа.Съжалявам за крайното ми мнение.
...ма щом е направено от фирма...wink:
Това съм го казал преди повече от 1 година. Според мен, тази мода се насажда от измислени дизайнери, майстори и фирмаджии УЖ като за по красиво, а в крайна сметка е за повече пари от клиента. :?
И при мен може да се наложи да сложа малко тебешир, но ще бъде в съвсем ограничено количество. И няма да има никакви чалга чупки и измишльотини. :lol: Ще бъдат равни и прави стени. Лично решение.
Cn0ko - помощник
Някои чувал ли е мишока жив ли е че пара има да дава :lol:
и то на бая хора
:lol:

PS...как се нарича човек на който му варшиш работа апак после казва че той я е сваршил :?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Галерийката на radoraev" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: