• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Takezo Sensey - модератор
Ха ха ще чакаме резултатите с интерес Pooh.
:wink:
deyanyovkov - специалист
Ами аз вече получих 2 оферти на 10 лв. таван конструкция и 8 лв. стени конструкция само труд. Поне едната бригада изглежда сериозна (видях им няколко обекта и говорих със собственниците). Сега обикалям складове за ГК. А, появиха се и едни юнаци - българо-мохамедани, с много развален български, които ми поискаха 18/20 лв. само за труд и 50% аванс:), които ми обясниха че това били "прифирциални цини" само за мен... иначе хората роботели на 35!!!

Та си задавам въпроса - ако съм един "майстор", и мога да правя по 20 кв. на ден - това си е сума - 700 лв. на ден!!!

И защо тогава , мамка му, учих толкова години, кьоря се по 14 часа на ден на конзолата вече 15 години, вечер ми се пръска главата ... и вземам по 120 лв. на ден. Нещо май е сбъркано в тая държава.....
deyanyovkov написа:
Ами аз вече получих 2 оферти на 10 лв. таван конструкция и 8 лв. стени конструкция само труд. Поне едната бригада изглежда сериозна (видях им няколко обекта и говорих със собственниците). Сега обикалям складове за ГК. А, появиха се и едни юнаци - българо-мохамедани, с много развален български, които ми поискаха 18/20 лв. само за труд и 50% аванс:), които ми обясниха че това били "прифирциални цини" само за мен... иначе хората роботели на 35!!!
Та си задавам въпроса - ако съм един "майстор", и мога да правя по 20 кв. на ден - това си е сума - 700 лв. на ден!!!

И защо тогава , мамка му, учих толкова години, кьоря се по 14 часа на ден на конзолата вече 15 години, вечер ми се пръска главата ... и вземам по 120 лв. на ден. Нещо май е сбъркано в тая държава.....
Първото е супер нормалната цена, а второто е, за да си мислиш, че са ти дали прИфИринциална цИна ! :wink: Да си викаш :"Ей колко съм на далавера 'начи" .Познавам няколко момчета които работят на около 8-10 лв.м²
:wink:
deyanyovkov - специалист
Благодаря за отговора... съвсем нормални ми се виждат цени около 10лв. на квадрат - особенно ако е качественно ....
Ще е качествено не се притеснявай . :wink:
Щом ще има конструкция, окачвачи дюбели и рапиди ... ще го бъде !
Чеее някой го правят и без тези неща само ми е чудно ми е как успяват. :-D
radoraev - специалист
deyanyovkov написа:
Благодаря за отговора... съвсем нормални ми се виждат цени около 10лв. на квадрат - особенно ако е качественно ....
Аз също бих поработил на тези цени!
www.maxlevel.bg
Не се стои вкъщи-сърбят ме ръцете!
Говорим без шпакловка-да не стане объркване!
radoraev написа:
Говорим без шпакловка-да не стане объркване!
Повечето оферират на тази цена до боя ! :-D
Matchless - специалист
И в промоция вибро масаж с перфоратор:)
Matchless написа:
И в промоция вибро масаж с перфоратор:)
хаха
В цената може да се добави грунд на една ръка !? :?
След като Matchless мине с перфоратора. хихик
Matchless - специалист
Офертата готова!До боя в промоция вибромасаж с перфоратор и коламаска на гърба с грунд:)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Сладки приказки и раздумки за неща свързани с ГК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: