• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Мечтата на всяка домакиня
Master_Kenobi - V.I.P.
Прозорецът добре изглежда. :thumbs: До къде се отваря?
trevora - специалист
Супер е станало :) Само незнам как са успяли да центрират толкова добре дръжките,затова е трябвало велика мисъл :datz:
Fortune - специалист
Master_Kenobi написа:
Прозорецът добре изглежда. :thumbs: До къде се отваря?
С твоя помощ изцяло :))))))
Fortune - специалист
trevora написа:
Супер е станало :) Само незнам как са успяли да центрират толкова добре дръжките,затова е трябвало велика мисъл :datz:
И аз се изумих! Сигурно са имитирали Пикасо!

Сега ще сменят вратичките!

По моя проект, този шкаф трябваше да е с две чекмеджета горе и с две вратички. Но дърводелците преценили, че чекмеджетата ще си пречат при издърпване с дръжките на страничните шкафчета и го прекроили шкафа, като изместили двете чекмеджета по средата едно над друго, отдолу оставили едно малко шкафенце и две вратички отстрани. Дръжките ги монтирали всяка според шкафа - центрирани в средата на чекмеджетата, на вратичките в горната част според отварянето.

Като цвят добре се получи, апарата ми е скапан и не показва точно цветовете. Само на този тъмен плот трябва някой дежурен кухня постоянно да забърсва. Но не можах да преценя какъв друг бих могла да сложа на зебраното.

Ако можеше да е малко по-голяма само :( Тогава, проекта щеше да е друг.

В този кухненски бокс - 2/2.15 трябваше да се съберат фурна, хладилник, миялна 60 см, перална, мивка, ширм, микровълнова, бойлер 10л под мивката, кафемашина! Слава Богу успях да преградя в банята място за перална и така ми остана място до фурната за още един шкаф 60 см, който в момента се изработва.
shadowman - майстор
И аз щях да питам за дръжките ама бе написано, че са абстракнти и не посмях да се обадя да не изям някой...
Последна промяна от shadowman на пет мар 20, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
Fortune - специалист
shadowman написа:
И аз щях да пита, за дръжките ама бе написано, че са абстракнти и не посмях да се обадя да не изям някой...
Може ли да се купи по-малко от цяла плоскост?

Имам някои идеи, но цяла плоскост ще ми е много, а в Практикер и Бриколаж не продават зебрано.
Fortune - специалист
trevora написа:
Сега за прозореца!

Дайте идеи, боя (цвят?), тапет, или да облицовам с гръбче (малко скъпичко ще ми излезе).
Fortune - специалист
silllveto написа:
В Айко се продава мострата от този модел на снимката, 350см за 2000лв. Само че мострата там ми харесва повече - зеленото е само една ивица под плота, няма го и на гърба. Чекмеджетата са самоприбиращи се, а фурната е долу. Ако ти върши работа иди и я виж в Айкото на Околовръсното между Симеоново и Драгалевци.
http://www.aiko-bg.com/pictures/24prego_grA1H_big.jpg
Също ти препоръчвам да влезеш в сайта на Корина - има какво да се види.
В Ално също, обаче цифрите са от 8-30 000лв (с уредите де)
http://www.alno-bg.com/alnoartpur_1.html
Много ми хареса акцента в зелено. Как мислиш, добре ли ще се получи ако сменя двете чекмеджета и вратичката по средета със зелено (така или иначе щего правят), сложа и поличка за подправки с зелени капачета?

Евентуално латекс в зелено около прозореца...

Прикачен файл

Зебрано и зелено.jpg
Зебрано и зелено.jpg (45.05 KиБ) Видяна 5710 пъти

Прикачен файл

14-03-09_0841.jpg
14-03-09_0841.jpg (20 KиБ) Видяна 5710 пъти
Master_Kenobi - V.I.P.
Последната картинка е супер! Много ми харесва цветово.:) Гласувам ЗА тая промяна, ако не ти коства много...
Fortune написа:
Сега за прозореца!

Дайте идеи, боя (цвят?), тапет, или да облицовам с гръбче (малко скъпичко ще ми излезе).
Как точно искаш да "облицоваш" прозореца? Там където е "обръщането" ли? На снимките не се вижда добре как е там в момента и до къде и как завършва облицовката на стената.
Fortune - специалист
Master_Kenobi написа:
Последната картинка е супер! Много ми харесва цветово.:) Гласувам ЗА тая промяна, ако не ти коства много...
Fortune написа:
Сега за прозореца!

Как точно искаш да "облицоваш" прозореца? Там където е "обръщането" ли? На снимките не се вижда добре как е там в момента и до къде и как завършва облицовката на стената.
Точно обръщането. Самото обръщане е ОК! Синковеца го направи с гипскартон "пирфектно" и може да се боядиса или "облицова".

Чудя се и за щора(дървена, римска, руло, или вертикална) или пък директно перде.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Кухня Зебрано" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: