Всички имаме коли, нали ?
pavelvasilev - специалист
Стефан написа:
Алармена система имаш ли?
Не нямам както и имобилайзер,отдавна от години съм без аларма
gorgidanchev написа:
ИМАШ ПАРИ КАРАШ СКЪПА КОЛА ...ТОВА Е.
Шегуваш ли се,Вектрата е произведена 89 година и е на 20 години,отдолу по купето имам дупки да подкарам колата като Фред Флинстоун :)
kuuuuuul - майстор
как го провери комутатора?
Колеги, моля ви да ми кажете ако имате инфо някъде или знаете дали имам комутатор на моята Вектра А 89 год. 2.0 i че един "уж" майстор ми вика че съм нямал а други че съм имал ама в делкото или под бобината,ако можете пратете ми линк с снимка да го видя как изглежда и как да разбера дали е повреден ако имам такъв и къде да го видя че се отчаях вече,а не искам да давам 200 лева за компютър 2-ра употреба за който майстора предполагал че ми е от него причината,но нали разбирате че не съм толкова богат че да дам 200 лв един вид за проба дали е от него!
Мерси предварително
п.с Нека ми кажат тези които са 100% сигурни за да не се лутам после с нещо друго!
Майстора го смених с друг и ми казва че не може да намери къде ми е комутатора,не е под бобината или около нея,не е и в делкото,пълна мистерия казва ми че проблема ми е от комутатора почти с сигурност след всичките му замервания с мултицета ел връзки и не може да го намери този пуст комутатор предполага че може да е в самия компютър но не е сигурен,колата ми е Вектра А 89 год. 2.0 i

Някакви идеи :hilfe:
Takezo Sensey - модератор
На Пасата е под кората на чистачките :idea: .

ps.:Смени майстора :wink: ...
Takezo Sensey - модератор
Е ся питах познат в сервиз :handy: каза В ДЕЛКОТО, или БОБИНА И КОМУТАТОР в едно...но и той не е на 100 %.
На всички били различно. :?
Предложи да я изтеглиш някъде на диагностика която била около 40 лв. когато я закачат на уредите УБ (компютъра) ще покаже коя система не работи . :idea:
Takezo Sensey написа:
Е ся питах познат в сервиз :handy: каза В ДЕЛКОТО, или БОБИНА И КОМУТАТОР в едно...но и той не е на 100 %.
На всички били различно. :?
Предложи да я изтеглиш някъде на диагностика която била около 40 лв. когато я закачат на уредите УБ (компютъра) ще покаже коя система не работи . :idea:
Така значи за моя модел Вектра комутатора е вграден в самия компютър еку :megaeek: и това е кофти защото трябва да дам 200 лева за втора употреба и за което може да се окаже че не е от компа и тогава 200 лв на вятъра.....

Тема "Проблем - няма палене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: