• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
shpaci - напреднал
Мерси Пичове ставаше дума за две стаи едната 5.50 на 3.50,другата4.00 на 3.10сметнато е през 60 сантима да се слагат профилите .Отложих отговора за утре. :?
Matchless - специалист
Ами какво повече да напиша...
Takezo Sensey - модератор
shpaci написа:
10сметнато е през 60 сантима да се слагат профилите .Отложих отговора за утре. :?
Добави някое друго ЦД и смятай през 50 !Важно е ... :idea:
Pooh - майстор
shpaci написа:
Мерси Пичове ставаше дума за две стаи едната 5.50 на 3.50,другата4.00 на 3.10сметнато е през 60 сантима да се слагат профилите .Отложих отговора за утре. :?
Така си и помислих ... всъщност доста е разисквано на какво разстояние трябва да са профилите за таван и за да не съм голословен:
Какво казва фирма KNAUF по въпроса
Опитая се да си ги сметнеш сам отново, със скара през 50 см. ... пък дори и да не е кръстосана.
n_a написа:
80лв за доставка в София не е ли ОК?
Не. 20-30 може и да мине за ОК ... 40-50 ако си на зор и се буташ по пиаците със скъпчиите, 80лв. за какво да даваш? Да не е 15тонен камион? 15 листа картон и 30-ина профила ... да си имаме уважението, ама ми се иска да попадна на такъв чиляк :wink:
Lookout2 - помощник
При таван се профилите задължително са на отстояние един от друг на не повече от 50см. А цената е направо ниска
ivanovrg - специалист
за тези тавани аз бих поръчал
cd 4m- 22 бр
ud 3m-11 бр
картон 1,2/2м 15 бр
окачвачи 16 бр
кръстовидни за 2 нива 34 бр
рапиди 400 бр
копчета 40 бр
дубел-пирон 70 бр
метален дюбел 20 бр

това е за двойна скара през 50 см(аз бих я направил през 40см,сега профилите са евтини и разликата няма да е повече от 30 лв

и по цените които аз копувам(като ползвам големи отстапки) излиза някаде към 250лв

от там си добави спакловка 30-40лв
и транспорт
(аз съм от по малак град и ползвам големи отстапки така че цените са занижени.обикновено си поръчвам и по някой бройка отгоре)
chapara - майстор
За 20лв в София ще ти ги докарат,ако не съм закъснял и ще платиш на място,ако искащ и фактура няма проблем.Диктуваш по телефона перо по перо,даваш адрес и си ОК.
The_FAN - специалист
Мирише ми че човека скоро ще пуска нова тема тука..."бе нещо тавана не е добре".... евтиното излиза скъпо във времето...
И аз си пека чат-пат хляб в къщи, но не продавам :)
Аман от всичко можещи майстори....
И от материали не пести за да не ти излезат златни във времето 5-10 спестени окачвача...Успех !
  • 1
  • 2

Тема "Цени материали за окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: