ПРОДУКТИ:
400-500 гр. пилешки дробчета
150-200 гр. пресни печурки
50 гр. стафиди
100-150 гр. бекон
1-2 глави кромид лук
50-60 гр. масло
черен пипер
сол на вкус
ако ви се намира 5-6 зърна кардамон/хел/
кубче бульон - каквото имате
ПРИГОТВЯНЕ:
Изкиснете за няколко часа дробчетата във вода или мляко. Нарежете печурките ,лука и бекона на ивици. Поставете всички продукти и подправки в плоска открита тавичка, добавете 100 мл. вода, разбъркайте и запечете при 220 гр за 20-30 мин. Гарнирайте с картофено пюре или варени картофи. Да ви е сладко! Ако случайно ви остане пасирайте става страшен пастет!!!
Приготвя се за 3 порци
400-500 гр. пилешки дробчета
150-200 гр. пресни печурки
50 гр. стафиди
100-150 гр. бекон
1-2 глави кромид лук
50-60 гр. масло
черен пипер
сол на вкус
ако ви се намира 5-6 зърна кардамон/хел/
кубче бульон - каквото имате
ПРИГОТВЯНЕ:
Изкиснете за няколко часа дробчетата във вода или мляко. Нарежете печурките ,лука и бекона на ивици. Поставете всички продукти и подправки в плоска открита тавичка, добавете 100 мл. вода, разбъркайте и запечете при 220 гр за 20-30 мин. Гарнирайте с картофено пюре или варени картофи. Да ви е сладко! Ако случайно ви остане пасирайте става страшен пастет!!!
Приготвя се за 3 порци