• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
jimmy_bar - специалист
Представям ви Любчо.Той момчето от всичко си разбирал.Пълен лауреат.На първия ден като се засякохме обръщаше касите на вратите със смесица от гипс и цимент,без замрежване разбира се :wallbash: :wallbash: :wallbash: Но на втория счупи рекорда,като видях да сваля боята на масивна дървена врата с пистолета с горещия въздух. :axe: Пуши дървото в стаята,но важно е че боята пада.

Прикачен файл

111111.jpg
111111.jpg (40.85 KиБ) Видяна 5826 пъти
jimmy_bar - специалист
Поне е ултра забавно,а и тои носи на маитап.

Прикачен файл

2222.jpg
2222.jpg (38.79 KиБ) Видяна 5823 пъти
Matchless - специалист
То май и аз съм за тука,че на мойта врата и аз така я свалих :lol: Само ,че я изкарах на двора...
Spokoiniq - майстор
Тва безумното скеле беше по пътя за бившата ми вила, в Требич или към Световрачене по пътя(един от двата маршрута), много съм се чудил дали деца не са си играли с теслата и пироните :lol:
Чаро - Акълия
Spokoiniq написа:
Тва безумното скеле беше по пътя за бившата ми вила, в Требич или към Световрачене по пътя(един от двата маршрута), много съм се чудил дали деца не са си играли с теслата и пироните :lol:
Към Световрачане е, точно. Не можах да снимам всичко, щото собственика ме подгони :-D
Уникално е! Основите на скелето са "подсилени" с бордюри/камъни, има вплетени евро палета по скелето, сложени са и доста стълби- за да се ходи свободно :?
Прилича на нещо средно между детска площадка и декор за хорър филм :lol:
Като минавам пак ще опитам да доснимам...
Илиян Илиев™ - майстор
Тоя като те подгони другия път му кажи, че си от охрана на труда и си дошъл по сигнал. :lol:
di4ko.1976 - специалист
мултифункционално WCИзображение
di4ko.1976 - специалист
монтаж на скеле на наклонен терен[img][img]http://storage3.album.bg/819/79_70280_12330792.jpg[/img][/img]
Plamen11 - напреднал
И една вратичка. :)

Изображение
Последна промяна от Plamen11 на пон яну 04, 2010 10:56 pm, променено общо 2 пъти.
svetliopi44 - Чирак...
Хе хе ,това е яко ,ама гледам че и за кучето е помислено отстрани :lol: :lol: :lol:
Малко ми идва като ...асансьор за ада... :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: