Сиво-бежаво зебрано на Egger

Пясъчно зебрано на Egger

Това го водят файнлайн кафе на Egger

Файнлай антрацит на Egger
Също има и файнлайн кафяв и светло кафяв, но те май не са по темата кактои някой друг от снимките.
shadowman написа:За разкрой се дава чертеж на плоскоста с детайлите по размер и се отмята коя страна ще се кантира, това аз го правя на Cutting, ако не можеш да се справиш мисля, че има хора на който им се плаща в този склад да направят разкроя. Друг разкрой е да се напишат детайлите по размер на лист и бележат кантовете, като се опишат тези детайли който могат да се завъртят (на тия на който фладера не важен). Размерите трябва да точни, тоест ако ще се кантира дебел кант да се извади от крайния размер.Благодаря! Аз си мислех, чертеж на шкафа! Мисля, че мога да се справя с повечето програми. Само ще ми отнеме малко повечко време. Но пък ще ми е забавно, а и нямам много бърза работа, ще пробвам да я сваля. Това първото зебрано сиво бежаво ми хареса.
shadowman написа:Ето едно сив-бежов гардероб.Good!
беба написа:Айде заребих се с това зебраноЕто няколко кухни. Но имаш време залягай на компа и гледай и си представяй..... Допада ми пясъчното. Дано по скоро идва момента цвят да избирам.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
беба написа:Айде заребих се с това зебраноОще малко.. Допада ми пясъчното. Дано по скоро идва момента цвят да избирам.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: