• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Serpicom - напреднал
Вслушвам се в мнението на всички, които пишат. Сигурно ще се изтърка, да...но след колко време? И дали тогава вече няма да ни е омръзнал и сами да искаме да го сменим с нещо друго. Стаята ще се ползва за спалня. Не мисля, че върху пода ще има такова натоварване, че да се изтърка бързо, все пак върху част от нея може да има малък килим.
panalov - специалист
Не знам какъв краен резултат търсиш ,но мисля ,че най евтиния ламиниран паркет да сложиш ще издържи по дълго от ПДЧ -то.Просто паркета е за под аПДЧ-то за мебели.
Първото място на което ще се протрие е пред вратата.
Не знам дали си заслужава инвестицията.
iveliks - специалист
И аз да кажа нещо че при ламиниланото ПДЧ за мебели проблем може да е фугата където се събират две плочи там лесно може да проникне вода и да набъбне ПДЧ-то и става страшно от 18мм може и над 20мм да стане и не мисли че кантирането върши работа -в този случай не .Помисли за ламинат дори и по ефтин.
EDI - майстор
Слагай дървено дюшеме.В момента цените паднаха и 9 см ширина се намира за 15 лева квадрата.
Spokoiniq - майстор
Да, ама чам.Дай цена до 50 за дъб ;)
EDI - майстор
Да, чам, но поне мога да си го обработя както искам и е по-издържлив без специална обработка от широколистната дървесина.Докато дъба един господ знае дали е обработен както трябва и дали след някоя и друга година няма да изметне или загние, а пък е три пъти по-скъп..
  • 1
  • 2

Тема "Сух под от ПДЧ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: