• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мечтата на всяка домакиня
беба - специалист
За миялната не се бях замислила, понеже съм нямала/може и да нямам,място оставям всличай че купим о нататък/ инесе сетих че трябва да я отварям и да ми е удобно. ще трябва да размисля някъде до мивката дали ще се събере или пук да разменя мястото на шкафа с миялната . А от маса няма да имам нужда, понеже кухнята преминава в трапезария.

Ще помисля какво осветление да слоба над печката, или ще ползвам на аспиратора лампата, макар че те не са от най силните.
беба - специалист
ми над шкафчетата не сме мислили да правим такова осветление, по скоро под самите шкавчета та вечер да ми свети директно в мивката.
Fortune - специалист
беба написа:
Ще помисля какво осветление да слоба над печката, или ще ползвам на аспиратора лампата, макар че те не са от най силните.
Щом няма да имаш шкаф над печката, то аспиратора няма да е за вграждане явно. А къде ти е отдушника?
беба - специалист
С тръба, направо навън ще излиза в дясно от мивката. Там горните шкафове няма да стигат до края.
Fortune - специалист
беба написа:
С тръба, направо навън ще излиза в дясно от мивката. Там горните шкафове няма да стигат до края.
Нещо такова?

Прикачен файл

Кухня Беба.JPG
Кухня Беба.JPG (31.01 KиБ) Видяна 4298 пъти
беба - специалист
Ами в общи линии точно така си го представям. Немога да видя от този ракурс миялната в ляво т мивката ли предлагаш да е? Иначе останалото мисля че е така.Прозореца нашия като чели по тясен ми се вижда в действителност, даже сега като гледам, м ее яд че не го пуснахм по- широк. Да и с една колона ще е супер даже мога да си я сложа и от страната на плота.
Как мислете като идея добре ли е? Мисля че ще успея всичко да си събера като посуда, пък и винаги мога да си поръчам допълнително шафове за двете страни, място ще имам достатъчно.

Fortune, това оже ли да се врътне да го разгледам от към другата страна? Много ти благодаря за помоща! Аз сега пак ще разглеждам да помисля, пък и ти ако имаш забележки казвай.
Fortune - специалист
беба написа:
Ами в общи линии точно така си го представям. Немога да видя от този ракурс миялната в ляво т мивката ли предлагаш да е? Иначе останалото мисля че е така.Прозореца нашия като чели по тясен ми се вижда в действителност, даже сега като гледам, м ее яд че не го пуснахм по- широк. Да и с една колона ще е супер даже мога да си я сложа и от страната на плота.
Как мислете като идея добре ли е? Мисля че ще успея всичко да си събера като посуда, пък и винаги мога да си поръчам допълнително шафове за двете страни, място ще имам достатъчно.

Fortune, това оже ли да се врътне да го разгледам от към другата страна? Много ти благодаря за помоща! Аз сега пак ще разглеждам да помисля, пък и ти ако имаш забележки казвай.
Прозореца е точно 90, всичко е по размери, които беше начертала, като сложих обикновени вратички, само едно джоли за бутилки до мивката, миялната е отляво на мивката. Само съм затрила плана, но ще го спретна пак. Плочки, според мен ще трябва да сложи и до печката, всъщност не разбрах изцяло ли ще налепиш над плота. Колона от страната на плота някак ще стой самотно. Аз не можах да разбера целта на плота, нещо като маса ли ще се ползва, с две столчета?
беба - специалист
Плочки ще има на цялата стена до хладилника. А плота първонаално не исках да го слагам, но ми се видя, че остава много място, а като си наредя ел. уредите робот, кафе машина тостер и т.н не ми остава много място за работен плот. Та реших да е като продължение на плото който е над шкафа още 90 см. Там одолу, мисля да си сложа кошче за боклук. Пък знам ли може и за масичка по нататък бебето като порасне да го ползва. Грозно ли е с плота?
беба - специалист
Абе по разбиращите, така като я гледате колко може да струва тази кухня? Имам предвид шкафовете и плота, ПДЧ ако е. И друго да питам, къде във форума мога да питам за майстор в пловдив, който да ми даде оферта и евентоално да я направи ако ни устройва цената? Нещо взех да се отчайвам и все си мисля че сами надали ще се справим :? Или поне размерите за разкроя да ни изчисли, това най- ме притеснява нещо да се обърка и.........щ есе гръмна. Да не стане уж за по евтино по скъпо да дойде. На нас ни искат висока цена според мен, няма да я пиша сега за да не влиая, иска ми се просто някой който е правил кухни да каже горе долу.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "НЯКОЛО ВЪПРОСА ЗА КУХНЯТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: