Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
muncho - специалист
Здравейте.Предстои ми да оправям улуците на къщата,да ги вкарам в тръба към основната шахта.Докато размишлявах как да ги направя,ми хрумна идеята да сложа и една-две решетки с тръба /където сега се образуват локви на двора/ и дъждовната вода да се оттича.За целта трябва да направя шахта 60х60 см.най-малко и 50 дълбока.Имате ли представа и информация дали някъде се продават готови шахти,като тези дето мангалите им изкрадоха капаците.Които по улиците стоят до бордюрите.Реших,че ще е по добре и лесно вместо да копая ,кофражирам след това,цемент и т.н .,да купя една готова,ако има.Приемам всякакви идеи и съвети за предстоящата операция.Благодаря ВИ!
P*S нещо такова като на снимката търся.
http://dialock.net/ -ама не знам тези телефони дали са на фирмата за тези продукти или е адрес на фирма която поддържа сайта :? :?

Прикачен файл

point2.jpg
point2.jpg (5.27 KиБ) Видяна 5067 пъти
dmi - специалист
ми има естествено то на днешно време какво ли няма. АСО-то продават. Подобни има на паркингите на кауфланд и хит примерно.
muncho - специалист
dmi написа:
АСО-то продават.
Аха ,разбрах .Асо-то ,утре ще мина оттам ,намира се до Лесото където колелото завършва платното и се простира сукното :razz: :razz:
Може ли някакво по нормално обяснение ...аз ако ти кажа до " Герджика"
,ще ме разбереш ли? :!:
myhouse - напреднал
muncho написа:
dmi написа:
АСО-то продават.
Аха ,разбрах .Асо-то ,утре ще мина оттам ,намира се до Лесото където колелото завършва платното и се простира сукното :razz: :razz:
Може ли някакво по нормално обяснение ...аз ако ти кажа до " Герджика"
,ще ме разбереш ли? :!:
Нали ползваш интернет. Не е трудно да намериш адреса...

http://www.aco.bg/ :wink:

И да добавя, че това не е определен магазин, а фирма производител, АСО е търговска марка. Техни продукти можеш да намериш във доста магазини от типа на Бриколаж и Практикер... :)
muncho - специалист
Мерси myhouse :cool: . Не ве,помислих че това асо си е някакво софийско наименование на даден магазин,затова така реагирах.

Тема "Шахта за събиране и отвеждане на дъждовна вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: