Проявете вашата изобретателност.
velsi - Почетен майстор
Emerald написа:
Още не съм откривала теми за рисунки. Просто смятам че не им е тук мястото.
И понеже ти смяташ така, трябва ли и ние да мислим по същия начин?! Темата си е много на място даже, поздравления за автора!
Justy - майстор
Matchless написа:
По принцип на мен това ми е "от нищо-пак нищо".Нито ще си направя покрива с такива керемиди нито ще си сложа такава цигла до лаптопа за красота,но това съм си аз.Уважавам труда,уважавам старанието ,но просто не ми харесва.А така като се размахват пръсти доникъде няма да се стигне.Според мен трябва тема хоби или любители,никой не е направил нещо от първият път перфектно пък и всеки има различно разбиране за красота.Тук става дума и за друго-техника на изработка.Може и да не ми харесва това,но може би бих приложил тази техника някъде другаде.Това е моето мнение,но общото внимание е насочено другаде-към отношението.
Всъщност тук е проблема. Отношенията дават дух на един форум. Няма да си кривя душата - именно Емералд ми е отправяла най сърдечни поздравления. Именно затова не мога да разбера "другата" Емералд.

ПП Вече си копнах "бездарното" изделие - знам ли - може да играе голямата гума.
Emerald - модератор
Изтрих всички коментари извън темата включително моя и предупреждавам, че обсъждане на модератора няма да толерирам.

Като модератор имам право да изисквам спазване на тематиката на форума и моля участниците да се съобразяват за да не се предизвикват излишни дискусии!
svetliopi44 - Чирак...
Emerald написа:
Изтрих всички коментари извън темата включително моя и предупреждавам, че обсъждане на модератора няма да толерирам.

Като модератор имам право да изисквам спазване на тематиката на форума и моля участниците да се съобразяват за да не се предизвикват излишни дискусии!

А ти какво предизвикваш ... жената е направила нещо с нейните ръце и е красиво за мен не защото го харесвам а защото е направено с труд и любов .... ти какво направи ....
elizarkova - напреднал
Колкото и да не се харесаха нещата ,които съм направила на ,някои от хората във форума реших да поставя и последните ми две направени керемидки. Може пък на някой да му харесат.

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (29.08 KиБ) Видяна 33944 пъти

Прикачен файл

1 (1).jpg
1 (1).jpg (30.86 KиБ) Видяна 33944 пъти
housedoktor - майстор
браво,на мен ми харесват:)
vlad0 - специалист
Много са готини. Направи си още, даже може да си спретнеш и едно каталогче и атакувай магазинчетата за сувенири, сигурен съм че ще имат пазар.
Justy - майстор
Браво, Ели =D> Защо останах с впечатление, че всички харесваме твоите работи - с едно изключение, ама то е вече в минало време :wink: Пиши на мастърадмина да ти отвори галерия - това е моето мнение :)
housedoktor - майстор
Justy,е това не е като да пращаш клипове от нета и да парадираш с недоказани умения :lol:
velsi - Почетен майстор
elizarkova написа:
Колкото и да не се харесаха нещата ,които съм направила на ,някои от хората във форума реших да поставя и последните ми две направени керемидки. Може пък на някой да му харесат.
Хубави са, но ще е интересно ако споделиш малко за самата изработка. Каква е техниката на изработка, какви материали използваш, подготвя ли се по някакъв начин основата...

Тема "От една керемида" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: