Emerald написа:Още не съм откривала теми за рисунки. Просто смятам че не им е тук мястото.И понеже ти смяташ така, трябва ли и ние да мислим по същия начин?! Темата си е много на място даже, поздравления за автора!
Matchless написа:По принцип на мен това ми е "от нищо-пак нищо".Нито ще си направя покрива с такива керемиди нито ще си сложа такава цигла до лаптопа за красота,но това съм си аз.Уважавам труда,уважавам старанието ,но просто не ми харесва.А така като се размахват пръсти доникъде няма да се стигне.Според мен трябва тема хоби или любители,никой не е направил нещо от първият път перфектно пък и всеки има различно разбиране за красота.Тук става дума и за друго-техника на изработка.Може и да не ми харесва това,но може би бих приложил тази техника някъде другаде.Това е моето мнение,но общото внимание е насочено другаде-към отношението.Всъщност тук е проблема. Отношенията дават дух на един форум. Няма да си кривя душата - именно Емералд ми е отправяла най сърдечни поздравления. Именно затова не мога да разбера "другата" Емералд.
ПП Вече си копнах "бездарното" изделие - знам ли - може да играе голямата гума.