Значи ето означенията на машините като букви и какво означават:С означенията всички сме наясно - има ги в някои сайтове, свързани със СПАРКИ. И все пак нещо не се връзва - моя е М850Е и ИМА плавен старт, т.е. съгласно означенията трябва да е МВ850Е. Но това не е толкова важно. Виж, ако ми кажеш дали може да се "пипне" нещо по електрониката, така че въпросният плавен старт да сработва и на максималните обороти на машинката /или дори САМО на максималните/, ще ти бъда много благодарен
gogolisec написа: "СЕ+" - горното, плюс електроника за предпазване от самостоятелно включване (и аз не знам какво означава)Малко си се заблудил, а хората ти вярват, защото си от завода! Ако ми позволяваш,ще те поправя:
Моята лична у дома е М601 и толкова = 10 год вярна служба. Е сега вече ги няма, но ако трябва да си вземам нова, то тя ще бъде М750.
"СЕ+" - константна електроника за плавен пуск, поддържане на зададените обороти и термозащита!
Електрониките се правят в Ботевград, не в Китай!
М 750 и М 1050 няма да си взема никога, препоръчвам М 850 и М1200!Роторите им са по-дълги и по издържливи!