• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 547
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
gorgidanchev - специалист
velsiНа мерих всичко на много тънка цена .Само релетата не знам точно какви са.Та само платка ще поръчам.
velsi - Почетен майстор
Ами какви... най-обикновени 12 волтови релета. Те по принцип са екстра. Машината си работи и без тях. Аз в момента изобщо не ги използвам.

Прикачен файл

cnc1_001.jpg
cnc1_001.jpg (105.7 KиБ) Видяна 4608 пъти
Последна промяна от velsi на съб сеп 11, 2010 1:58 pm, променено общо 1 път.
skartalov - специалист
VELSI: Днес резнах орела за 1мин.

Ето видео:

http://vimeo.com/3922938

Прикачен файл

img_8566.jpg
img_8566.jpg (53.82 KиБ) Видяна 4607 пъти
velsi - Почетен майстор
Браво, много добре! Когато си сложа нормален шпиндел и аз ще работя бързо. Но сега с тези тънки инструменти се налага да работя по-бавно и предпазливо. Ако не се счупят просто поддават при по-големи скорости и дълбочини на рязане и резултата се разминава с очакваното.
velsiЗначи са на 12в.Благодаря...доста трябва да черпя :? =D>
Mascar - специалист
1 мин. за орела е доста ..... бързичко. Кога ли и ние ще спечелим по некой лев да си поръчаме хубави машини?
velsi - Почетен майстор
Свилен Стойчев написа:
1 мин. за орела е доста ..... бързичко. Кога ли и ние ще спечелим по некой лев да си поръчаме хубави машини?
Да си поръча може всеки. Дали не си объркал форума? А за бързото... ако имам да правя 5000 бройки може би тази минута има значение. Но за сега и по-бавно ме устройва.
8180 - майстор
OFF:
Пичове,
Поглеждам темата без да й разбирам много и Ви се радвам на мерака.
Имам 2 бр. скенери HP Scan Jet IIc. Лампите са скапани, но механиката до последно работеше, а изглежда по-ячка от сегашните.
Ако ви върши нещо работа - подарявам.
velsiДоста постигна ние сме сто години назад...но от теб също се учим.На мен лично доста ми помогна.Професионалните машини искат и професионални програми.Сега чаквам да ме снабдят едни хакерчета с доста добри .Лично ще ти я донеса само да видя резултат и ще ти пиша...
velsi - Почетен майстор
За програмите не бери грижа. Имам ги и като стигнеш до тях ще ти ги дам.

8180, ти снимай ако имаш възможност тези механики и тогава ще мога да кажа дали може да се ползва нещо от тях.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 547

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: