Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
EDI - майстор
Моето лично мнение е, че латексите са едни и същи.Всички са на една база, а ги водят дишащи и недишащи.Може вътре да има добавки, но не мога да си представя как едната гума/което е латекса/е с пори, а другата без.Но това си е мое лично мнение, любителско и не ангажира никого.
panalov - специалист
Един приятел си търсеше латекс на варова основа и му препоръчаха
Дисповит .
Точно с него си боядиса апартамента даже го тонира и стои добре, ама колко диша едва ли някой ще разбере.
Моя апартамент е боядисан с дишащ латекс на силиконова основа :?: :?: :?: .
Така пише на етикета - може и да си диша :cool:
housedoktor - майстор
Мефистото цапа и покрива по лошо,така мисля.Никога не съм имал проблеми с Леко Интерин
hetfield - напреднал
Разбира се че като прокараш ръка ще пуска. Та то си е почти варов разтвор. Някои "колеги" слагат C200 за да не пуска и още куп простотии. После тая стена като почне да "диша" ще се пръсне от дишане. Иначе да интерина също е решение.
georosi - специалист
И аз не им вярвам на тези дишащи и недишащи латекси,но тук невиждам смисъл от грунда.Само излишни пари за грунд.Та ако има дишащ латекс,трябва и грунда да е дишащ.И ако може някой да ми отговори ,ако запечатаме стените с грунд,какво ще е значението какъв е латекса-дишащ или недишащ?
housedoktor - майстор
грухда е паропропусклив.Дори и някой хидроизолационни запечатки имат тези свойства
georosi - специалист
Кажи марка грунд,който да е такъв,че аз нещо немога да се сетя.Щом заздравява основата,значи че я запечатва.
housedoktor - майстор
Всеки грунд,иначе би ли имало значение например фасадата дали е с ESP или XSP,Не разбирам тази твоя неприазън към грунда.А за оскупяване -да с цели 5 лева ,но спестява боя поне за 2 пъти по толкова
georosi - специалист
Искаш,да ми кажеш ,че всеки грунд е дишащ и нито един не запечатва стените.Попитах само за марка грунд, който не запечатва стени.Нямам против грунда нищо,само да е точния грунд.
housedoktor - майстор
Деко професионал използвам

Тема "Боя върху нова варова мазилка (хоросанова)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: