• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
karamundi - специалист
;скйбдгф'еоианвѝИвнйаЕКФВ
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:13 pm, променено общо 1 път.
rulom - модератор
То дотук всичко е по същество :-D При толкова постове единствен tarlyo отсрами темата.Хубава изработка, големи ясни снимки и част от етапите.Останалото за мен си е спам....или може би трябва да смалим снимките на tarlyo на 140X108 пиксела за да не се вижда нищо :?
karamundi - специалист
.;хгб;/иуб/йкнК
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:13 pm, променено общо 1 път.
Fortune - специалист
karamundi написа:
мойта изработка не ти ли харесва :?: а за снимките не съм професионален фотограф а парапетаджия
Споко де! Не съм казала, че твойта работа е кофти. Напротив! Вижда се че е много добре изработена.

Но какво да направя като освен изпълнението всичко е толкова добре подбрано, измислено до последните детайли и ми е близко до сърцето като стил, една мечта за малка спретната къщурка. Като гледам френски прозорци в дървесен цвят, настилката, колоните предполагам, че идеята за козирката и оградата е дело на един и същ човек, а не отделен проект и идея на изпълнителя на конструкцията.

Твоята работа също е нещо перфектно като изпълнение и скъпо със всичките му там "златни" орнаменти, стенни облицовки и т.н., не е моя работа да о(б)съждам различните вкусове, ама много ми е претрупано, малко кат` на цар Киро къщата. Особено съм впечатлена от белите врати с прозорчето, на фона на лъскавия парапет, че и доста високичко прагче имат, ку съ лъзни човек и директно по стълбата ;). Може би затова не можа да ми запее сърцето и да кажа Уауууууу. :)

Затова ме извини и приеми моите поздравления за изпипаната работа, защото и перфектен да е замисълът едно лошо изпълнение само би го съсипало!
karamundi - специалист
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:14 pm, променено общо 1 път.
rulom - модератор
karamundi написа:
къщата е на едни о кировите за това толкова злато така го искаха параааааа това по горе беше за rulom че били лоши снимките
Имах предвид постнатите снимки от първа страница, а не качеството на тези от линка, ма както и да е :wink:
karamundi - специалист
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:15 pm, променено общо 1 път.
Fortune - специалист
tarlyo написа:
Ко да е.
От ко са направени кафявите? И приблизителна цена?
karamundi - специалист
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:15 pm, променено общо 1 път.
Fortune - специалист
karamundi написа:
от алуминий който имитира дърво
Сиреч с някакво, може би пвц покритие?

Съпоставима ли е цената на този материал с инокса? И по отношение външните атмосферни влияния, какво би препоръчал? Предполагам, че подобен ефект би могъл да се постигне и с железни тръби прахово боядисани, макар естествено че ще бледо подобие м. Но ми е интересно като ценови диапазон.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: