• 1
  • 2
Вашето лично помещение
ktamara - специалист
Има ли спални с повдигащ механизъм, но с двулицев матрак, или са само с еднолицеви??
doc13 - помощник
Има всичко каквото поискаш, просто е въпрос на пари
shadowman - майстор
За да ползваш двулицев матрак трябва да използваш подматрачка скара с ламели (примерно). Има ги дървени (аз съм с такава), метални и от шперплат.
sasooooooooo - "специалист"
В такъв случай механизма на кое ще се закачи? :?
trevora - специалист
На подматрачната рамка.
niki_sap - специалист
Внимавай каква рамка купуваш и какъв матрак. Имам спалня на Арон, на която ми обясниха, че не мога да сложа повдигаща се подматрачна рамка, защото матрака пасвал прекалено точно в размерите на кревата и съответно нямало как да се вдига - ще се опира в таблите на леглото. Не знам до колко това е верно, във всеки случай наистина по каталог не се предлага подматрачна рамка с механизъм за моя модел.
Ако някой майстор с опит може да коментира, защото и аз бих сложил такъв механизъм на моето легло.
doc13 - помощник
Проблема е ако опира рамката в леглото, ама може да се резне малко и мисля, че трябва механизма да е с амортисьори. Не знам колко е голям матрака и дали обикновенните пружини ще го вдигат.
shadowman - майстор
Тия дни ще направя снимка на моето легло за да видити как съм го направил.
ktamara - специалист
Питам защото искам да си купя такава спалня. Харесах си няколко модела, на доста прилични цени, с змортесьори, но при по-внимателно заглеждане ми се стори че няма да стане за двулицев матрак. А на Стройко-то видях една такава но на двойна цена :D
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос относно матраците и спалните" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: