Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
Най бързо и без пари шпакловай стените с теракол флекс и си готов. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
1. Смяна на тръбите. Задължително.
2. Хоросанена мазилка. Майстор!
3. Грунд.
4. Винилов тапет.
По т. 4, не съм наясно с актуална цена на тапет за баня, но има много ефтини плочки...
Всъщност и мушама за маса може да се залепи.
Rumen Iankov - специалист
Плочки на пода.Цокъл и т.н.
митакаа - специалист
амимаи ще е мазилка.тя работата много половинчата
там едната сетан ан която закачен душа плочките седят и непадат добре с ахванали на пода има плочки.та 2те стени които трябва да се олепят са с обща квадратура около 5/6квадрата. най мепритеснява тая мазилка на горния краи като стане дебела 6/7см дали няма пак да падне.
защототя иначе нямада енивелирана стената криви са доста стените.

занм че това което искат да се нарави е половинчата работа и не ми се нрави никак амаа.. така искат обесних им мн пъти така ако го направим какво ще се получи. ама с баба излиза ли се на глава
:|
митакаа - специалист
тц бабата голям чешит излезе. повика ме денска да слагам бойлера и мивката. Викнала някой си. дето "разбирал" той измазал банята но криво като сложих мивката неляга добре по което съдя че не го е правил с майки.Стената не е нивелирана :| мазилка вар цимент и пясък е положил и отгоре с терафлекс го е замазал но и то не естанало гладко :?
бабата акча че човека е ошкурил тръбите и грундирал не ги е сменил :stock1: коетоняма да ги спаси при виски положения защото там вода не текламного и отвътре чак през мивката излзиат люспи ръжда и водата кафява до като не се оттече :x
"недей слуша другите аз ще тиго направя така че няма да падне"
щял да го маже с латекс и боя.

с 2 думибез думи. аз япредупредих каво може дапоследва ама .... кат ерешилатака така да е нейната баня ще шурне или мухляса.

все пак ви благодаря малко излишно ви занимавах :)

вашият форум емн полезен изчетох интересни нещаи занапред щеми е полезен и ще си го следя, ако не беше бабата нямаше да знам за него ;)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
А! Е, вече " Добре дошъл" :)
митакаа - специалист
малко раздвижване по темата ми пак
:-D
значи се реши че ще се ляпт плочки намерихме едни стари залежи от плочиките които са били лепени преди и ще стигнат след изчисления .
плочките са 150Х150мм
та тоя дето мазал стените върху хоросана го е минал с ТЕРАФЛЕС един зеленикав чувал .
това което ме притеснява е че на едната стена седи леко ронлива мазиклата като я потъркам с ръце и се рони една .
другата стена беше така но като я минах с четката и се изчисти.

трябва ли да го грундирам с нещо преди да лепя плочките .
има и друго ,в единия ъгълминава труба за отходния канал Ф110.
която е замазан но не цялата и където ще се образува ъгълана плочките при залепванетоимсе вижда пвц то . как енай удачно да постъпя при тея ситуации да не паднат плочките от тръбата .
на снимката(в началото на темата) се вижда как е била замазана тръбата и сега е замазана пак така

и последно запитване какви материали да ползвам като производител зада излезе с максимално малко средства

:? :? :? :?
митакаа - специалист
Така....

Залепихме плочките, сега бабата се радва .
това мие лепене на плочки за първи път и като пренебрегнем това че плочките са от бай тошово време , и че тоя дето емазал стената яе наравил тип вълнуващо се езеро мисляче съм ги удурдисал долу горе .
и друг фактор бабата акто реши да мажем сбоя каза слагай мивката аз я сложих и сега стана доста кофти ,да не ме упрекнете и затова аи не им се даваше още пари за изравнителна замаска да наравя .
Ето какво сътворих снимките не са никак хубави но с телефона ....
Изображение

а да попитам след колко дена е удачно да се нанесе фугопълнителя и сле колко време ще е годна за ползване банята :?
solo5 - майстор
всичко добре, ама като гледам и се чудя с какво ги ряза (чупи) отворите за батерията и защо така :?
vidrata - специален-специалист
Малееееееее Мите мани ги тея снимки бе човек.Моля те , моля теееееееееееееееееее.Това е срам за професията.Или не четеш нищо във форума или не схващаш.

Сори мой ама не се стърпях ,това е ужас.

Абе що пък ......................като ти харесва давай така :? :? :?

Тема "ремонт в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: