• 1
  • 2
Вашето лично помещение
shadowman - майстор
Моето легло е с повдигащ механизъм + подматрачна скара + двулицев матрак. Неудобното е, че може би като вдигнеш скарата и матрака може би ще се мандахерца. Да спомена, че днес май ще и правя сефтето и за това говоря с може би.
maroka - специалист
Питам защото искам да си купя такава спалня. Харесах си няколко модела, на доста прилични цени, с змортесьори, но при по-внимателно заглеждане ми се стори че няма да стане за двулицев матрак. А на Стройко-то видях една такава но на двойна цена
Не знам какво имаш предвид с "прилична цена". Колко е прилична?

Важно е конструкцията да е стабилна, оттам си взимаш подматрачна рамка, повдигащ механизъм в зависимост от рамера на матрака...и си готов.
niki_sap - специалист
Ами специално в моя случай, вместо нормална подматрачна рамка, например: http://911.bg/dimchev/pi/ramkadarmaxg.gif
та вместо такава имам най-обикновени летви подредени една до друга. Така ми го продадоха. Та за този модел (който не е нищо особено (предна и задна табла и странични дъски до земята, без чекмеджета), предлагаха или двулицев матрак или два малки двулицеви, които вече имат подматрачна рамка с амортисьори.
Колко луфт трябва да има между рамката и таблите за да може да ѝ се сложат амортисьори и да се вдига? Ако знаете евтин магазин, моля препоръчайте - последно питах в случаен на Пиротска и ми казаха 290 лв. цена, което е безумно за мен. Става дума за легло 160/190см. Довечера ще го премеря точно колко е голям матрака.
Dansaver - специалист
Досега не бях се замислял, че може да има проблем за двулицев матрак с повдигащ механизам ето как е при мене:

Прикачен файл

PICT5603.JPG
моята спалня на може би 8 години!
PICT5603.JPG (93.81 KиБ) Видяна 9295 пъти
rrusev - напреднал
Няма проблем, аз съм така :)
royal - напреднал
Аз си купих на ТЕД с електронно задвижване - има до размер 200 на 200 см. Има и с механично повдигане от страната на главата и краката. Аз като си купувах, като сравнявах цените техните бяха най-добри.

Може да видиш тук:

http://ted.bg/?page=cms_index&structure ... a6afc[url]
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос относно матраците и спалните" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: