iveliks - специалист
Имам питане мисля да слагам скито лумин.осветление и открих че тънки пури на 16мм има само Китайски и незнам колко са надеждни споделете вашият опит Благодаря
doc13 - помощник
Не ми допада идеята за луминисцентно осветление на жилище, а китайските пури се продават с телата и като изгорят? Имам една камара тела с изгорели пури.
iveliks - специалист
е все пак това е антре и там немисля че не е подходящо но вариянт за друг вид което да е скрито .маркучите не са достатъчно силни и няма да осветяват ,поне така мисля
jimmy_bar - специалист
doc13 написа:
Не ми допада идеята за луминисцентно осветление на жилище, а китайските пури се продават с телата и като изгорят? Имам една камара тела с изгорели пури.

:?: мисля че няма да сбъркаш,наредил съм няколко стотин метра от тези бездроселни луминисценти (Т4),но трябва да си купиш от тези с синьо-оранжевата опаковка.Тези с зелено бялата са боклуци.Дават им цели 8000 h живот,а те издържат повече.Изгарят в случай че се навържат повече от 4 една след друга,пише го на опаковката ама с йероглифи :-D .Скив http://gipsokarton.bahu.com/member/home ... ?id=582136
Последна промяна от jimmy_bar на чет май 28, 2009 10:03 am, променено общо 1 път.
iveliks - специалист
Колега какво имаш предвид че повече от четири лампи се свържат горят
jimmy_bar - специалист
iveliks написа:
Колега какво имаш предвид че повече от четири лампи се свържат горят
Тялото на всяка лампа има по 2 букси,от всяка страна по 1.Включваш към захранването едната (която си избереш),а от другата чрез връзка взимаш ток за да поддадеш на следващата,и така до 4 лампи.За всеки следващи 4 пускаш нов кабел.Проблема е в това,че кабелите между 2те букси вътре в лампата са доста тънки,и всяка следваща лампа ги натоварва повече и повече докато не изгорят.
$64EN - специалист
тоест ако имаш 12 лампи , от централният кабел пускаш 4 нови кабела , които захранват по 3 лампи за да ти е спокойно
jimmy_bar - специалист
$64EN написа:
тоест ако имаш 12 лампи , от централният кабел пускаш 4 нови кабела , които захранват по 3 лампи за да ти е спокойно
Пусни 3 кабела и пак няма да имаш проблеми.3x4=12
Michaele - помощник
А някакви кординати на магазин от където могат да се купят тези бездроселни луминисценти (Т4) може ли да кажете ?
jimmy_bar - специалист
Ами поне от кои град си,или да гадаем :?

Тема "луминисцентно осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: