• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
solo5 - майстор
аквамат май няма да свърши толкова добра работа като битума
$64EN - специалист
ето аз на какво попаднах в един магазин

Прикачен файл

хидроиз за поправ.jpg
хидроиз за поправ.jpg (99.84 KиБ) Видяна 8827 пъти
ЕТО ВИ МОЯ СЪВЕТ;за грунд да се ползва БИТУМЕНКАТА на Вълков от Русе,невероятна хидроизолация на битумна основа за грунд е перфектна,струва около 80лв и стига за 40м2.Воалит за първи пласт не полагайте по тънък от 4мм,струва около 6-7лв за м2,и после воалит с посипка 4,5мм,,,,струва 7-8лв за м2.подменете и воронките и отдушниците ,,,те са по 20тина лева.И сега една проста аритметика :lol:
250м2 с припокриването и обмазването на коминните тела и бордовете прави около 280м2 изолация
6 баки грунд x 80лв=480лв
280м2 воалит без посипка x6лв=1680лв
280м2 воалит с посипка x8лв=2240лв
6 воронки x20лв=120лв
6 отдушника 120лв
Значи за материяли; 4640лв+4000лв за труд=8640лв
Добавете и 300лв за непредвидени разходи.

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ВЗИМАЙТЕ ЦИГАНИ ДА ВИ РАБОТЯТ
svetliopi44 - Чирак...
Аз пък ще го направя ей с това ... http://www.isomax.bg/product.php?id=1 ... и нема да ти взема 9000 лв. и ще дам ефективна гаранция за 5г... :)
arai - специалист
Хубав материал за панелен блок е ITER 17 A на NORD BITUMI.Мисля че е 9 лева без ддс.APP с полиестер.Това е което горе долу ти трябва.
Илиян Илиев™ - майстор
Освен това смятам, че е добре и да се провери наклона и евентуално да се направи подходящ такъв за да не остават локвички след всеки валеж.
arai - специалист
Ако има вдлъбнатини които не са големи, може да накарате майстора който ви прави изолацията , да залепи парчета от хидроизолацията отдоло зада ги задигне и да незадържат вода.
  • 1
  • 2

Тема "Какъв тип изолация да избереме за покрива на панелния блок?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: