• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На 3 има една странна пластмаса. Вижда се черно и правоъгълно. мърда с милиметър, не ми е ясно какво би могло да бъде.
Petyr - специалист
n_a написа:
На 3 има една странна пластмаса. Вижда се черно и правоъгълно. мърда с милиметър, не ми е ясно какво би могло да бъде.
Някаква щипка, която ти пречи да отвориш прахосмукачката?
Аз лично бих пробвал да я издърпам нагоре, защото от снимките ми се струва, че отворите около нея са направени именно за да може лесно да се хване и издърпа.
filmatoplo - майстор
За случая се ползва тесла и една вълшебна дума , така веднъж отвориха заседналата врата на асансьора в хотел Витоша нюотани. :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Petyr написа:
n_a написа:
Някаква щипка, която ти пречи да отвориш прахосмукачката?
Аз лично бих пробвал да я издърпам нагоре, защото от снимките ми се струва, че отворите около нея са направени именно за да може лесно да се хване и издърпа.
Това пробвах, но! Не е чак удобно за хващане и издърпване и ако все пак напъна, ще се счупи. От твърда крехка пластмаса е, Формата му наистина е странна.
Извадих опасващата гума и успях да пооткрехна еюв единия край.
Като им мине на прищипаните ми ръце, ще продължа.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
filmatoplo написа:
За случая се ползва тесла и една вълшебна дума , така веднъж отвориха заседналата врата на асансьора в хотел Витоша нюотани. :lol:
Аз съм Майстор! Беез Вълшебната Дума никога заникъде не тръгвам!
Justy - майстор
Басси темата направи - тегли и още един шут :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Всичко започна след един шут....
  • 1
  • 2

Тема "Как да разглобя прахосмукачката?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: