• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
IJAN - специалист
Е това беше яко :lol:
pinolero - помощник
имам въпрос: Банята ми е много малка 176/147, а таванът е с денивелация от 5 см... Смятам да го изравня чрез окачване. Предложиха ми варианти гипсокартон, хънтър-дъглас или плоскости 60/60 см (последното ми се струва неудачно или най-малкото неестетично за такова малко помещение). Имам и друг проблем - не мога да намеря майстор, който да ми го направи - било много малко и не си заслужавало да се качат на колата и да донесат "целия инструментариум".
Очаквам съвет.
=========
Задавай въпрос само в един раздел, ако искаш да ти бъде отговорено подобаващо :!:
rulom
Стефан - майстор
svetliopi44 написа:
...фаянсаджия (добър) под 5 000 евро нямаше ......
Нямам думи. Ще взема да се откажа от работата си, и да стана фаянсаджия. Че аз толкова получавам за цяла година?????
vidrata - специален-специалист
pinolero написа:
Очаквам съвет
Ами направи си го сам бе човек.Питай тук и ще получиш отговорите на всичките си въпроси.Тук е пълно с разбиращи ора.
pinolero - помощник
Явно въпросът не е ясен.
Кой вариант бихте ми препоръчали да осъществя - ГК, растерен или хънтър-дъглас? става въпрос за баня
svetliopi44 - Чирак...
Стефан написа:
svetliopi44 написа:
...фаянсаджия (добър) под 5 000 евро нямаше ......
Нямам думи. Ще взема да се откажа от работата си, и да стана фаянсаджия. Че аз толкова получавам за цяла година?????

Ами отивай в Италия ... стига да ти се работи ще изкарваш ...общ работник на времето там беше на 33 евро
А плочките им бяха ужас ...едни такива малки на едни цветчетаааа... добре че я няма Великата дизайнерка че щеше да подивее ....
Стефан - майстор
svetliopi44 написа:
Ами отивай в Италия ... стига да ти се работи ще изкарваш ...общ работник на времето там беше на 33 евро
....
Нали не си мислиш сериозно, че ще стана някога общо работник? :? :lol:
pinolero - помощник
vidrata написа:
pinolero написа:
Очаквам съвет
Ами направи си го сам бе човек.Питай тук и ще получиш отговорите на всичките си въпроси.Тук е пълно с разбиращи ора.

маи питам, ама вие май сте заети да си мерите и надмервате майсторлъка, а не отговаряте конкретно.

Въпросът ми е: какъв вариант за окачен таван (единствено с цел нивелация на тавана - никакви специални декорации) ще ме посъветвате да избера - ГК, плоскости 60/60 или ламели PVC. Банята е с размери 176/145, а ненивелацията на тавана е 5 см от ъгъл до противоположния ъгъл (благодарение на моженето и компетентността на майстори-строители...)
panalov - специалист
Така както питаш ще получиш много различни отговори.
Примерно моя таван в банята е с "Хънтър"-PVC ламели.
Много си ми харесва и лунички съм си сложил и се почиства с влажен парцал.
Лесно се монтира.
vidrata - специален-специалист
pinolero написа:
vidrata написа:
pinolero написа:
Очаквам съвет

маи питам, ама вие май сте заети да си мерите и надмервате майсторлъка, а не отговаряте конкретно.

Въпросът ми е: какъв вариант за окачен таван (единствено с цел нивелация на тавана - никакви специални декорации) ще ме посъветвате да избера - ГК, плоскости 60/60 или ламели PVC. Банята е с размери 176/145, а ненивелацията на тавана е 5 см от ъгъл до противоположния ъгъл (благодарение на моженето и компетентността на майстори-строители...)
Направи растер.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "ЦЕНИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: