• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
25th Hour - специалист
Ето 2 кратки разказа на един гении от нашия форум. Как ги мисли не знам:

За всички фенове на „Стар Трек”

Roads. The final frontier. These are the voyagers of unleaded-fuel-only-ship Opel Omega. To explore a strange new roads, to seek out new pot-holes and new parking places. To boldly go to the next gas-station.
„Капитански дневник, звездна дата 0147635....”Компютър – изтрии датата. Това беше номера на застрахователната полица. Датата няма значение. Важното са километрите до следващата смяна на маслото. Получихме подпространствено съобщение от командващия флотата/жена ми/ . Текстът беше лаконичен и се състоеше от една единствена дума – „Картофи”. Използвайки бордовия анализатор на подпространствени съобщения успях да дешифрирам истинския смисъл на това опростено кодирано послание. Явно главнокомандващият е имал предвид липсата на този артикул. Насочваме се към звездна база „Билла” за да осигурим крещящата нужда от този продукт на главнокомандващия. Въпреки това, шестото чувство ми подсказва, че има още нещо, което ми убягва...”
Интерком : Мостика до капитан Ксенон. Червен голф двойка току що излезе от светлинна скорост от суб-трасе без предимство и се приближава към нас.
Капитан Ксенон: Поддържай курса, офицер Ремус. Сканирайте регистрацията на голфа използвайки задните рефлектори.
Офицер Ремус: Задни рефлектори,сър?
Капитан Ксенон: Огледалата бе, момче. Огледалата.
Офицер Ремус: Ъ-ъ. Пернишка регистрация. Приближава ни.
Капитан Ксенон: Хм. Интересно. Явно Фолксвагенините са решили да попречат на мисията ни. Увеличете оборотите на 2500 и сканирайте голфа за повече подробности.
Офицер Ремус: Слушам. /след кратка пауза/. Корабът на Фолксвагенините е червен голф, по всяка вероятност с комплексионно-избиващ двигател. Уловихме и визиулационен надпис в горната част на предният илюминатор.
Капитан Ксенон: Какво гласи надписа?
Офицер Ремус: WD-40.
Капитан Ксенон: Това е послание.
Офицер Ремус: Какво послание? Капитане... Какво послание? Голфът ни застига. Явно е настроен за битка.
Капитан Ксенон: Надписът е знак, че те знаят. Знаят слабото място на най-многобройната ни флотилия – Астрите.
Офицер Ремус: Голфът подаде ляв пътепоказателен сигнализатор. Какво слабо място? Застига ни.
Капитан Ксенон: Фолксвагенините знаят, че Астрите имат предразположение към корпусна деградация. Увеличете оборотите до 6000.
Офицер Ремус: След кратка преднина корабът на Фолксвагенините отново се приближава. Мисля, че е на края на силите си, но отчаяно скъсява дистанцията. Бордовия ни компютър показва разход от 48 на сто.
Капитан Ксенон: Ами включи на втора бе, момче.
Офицер Ремус: Това свърши работа. Отдалечаваме се от корабът на Фолксвагенините. С това ускорение скоро ще ги загубим от обхвата на задните ни рефлектори.
Капитан Ксенон: Това е логичният изход. Офицер Ремус, ако по някаква вероятност отново доловите на рефлекторите фолксвагенинският кораб включете на трета. До тогава не ме безпокойте.

„Капитански дневник, километраж 213 456. Претърпяхме кратко състезание с кораб от расата на Фолксвагенините. Разбира се без сериозни последствия. Случилото се обаче ми даде повод да се замисля. Явно расата на Фолксвагенините е взела на сериозно религиозната си вяра, че те са способни да произвеждат автомобили. Още по-лошото е, че започват да постулират това, открито прокламирайки слабите места на нашата флотилия. Явно тяхното скрито оръжие е Голф 6 или новият Широко. Мисля, че когато това стане, може би ще трябва да извикам на помощ Астра OPC. Между другото успях да разбера скритото послание на главнокомандващия зад думата «Картофи». Използвайки дедукцията на съветник Екотек съумях да дешифрирам истинското послание – «Изпържих картофи. Купи бира». Компютър- край на записа.

А това е другото:

Понеже съм болничен и няма какво да правя надрасках това за забавление. Дано ви хареса. За всички фенове на доктор ви Хаус.
Как би се отнесъл доктор Хаус ако бе специалист по автомобилна диагностика.

Д-р Чейс: 12 годишен Опел Вектра. X20XEV.Със склонност към внезапно прегряване.
Д-р Хаус: Откога започнахме да се занимаваме с елементарни случаи? Да си смени термостата. И без повече глупости.
Д-р Чейс: Термостата е сменен преди няколко седмици. Симпомът си остава.
Д-р Камерън: Стария антифриз може да бъде причината.
Д-р Чейс: И той е сменен.
Д-р Хаус: Хм. Интересно. Ще поемем случая. Направете проба от антифриза.
Д-р Чейс: Няма нужда. Антифризът е сменен съвсем скоро. Собственикът ми каза.
Д-р Хаус: Правило номер едно. Всички лъжат. Направете пробата.
/////

Д-р Чейс: Етилен – гликолът е в нормата. Определено не е антифриза.
Д-р Камерън: Ерозиралото работно колело на водната помпа би могло да доведе до лоша циркулация и от там проблемът с прегряването.
Д-р Хаус: Хей. Говорим за внезапно прегряване. Ако нещо не е наред с водната помпа симптомът щеше да е постоянен. Защо не се върнеш обратно в университета и да учиш механици сукалчета как се сменят накладки. Предложения?
Д-р Чейс: Запушване на радиатора също отпада от списъка на възможните повреди. Отхлабен ремък?
Д-р Хаус: Ремъкът на водната помпа на X20XEV е ангренажният. Ако беше разхлабен би довел до превъртане на зъби. Моторът отдавна щеше да се е окончил.
Д-р Камерън: Лошо гориво? Все пак не знаем анамнезата.
Д-р Хаус: Добра идея. Като за жена. Въпреки това не съм убеден. Да сложим вектрата на Дино тест.
Д-р Чейс: Според шофьора, мощността на автомобила не се е променила. Има ли смисъл да подлагаме колата на такова мъчение?
Д-р Хаус: Непостоянните симпоми са най-страшните. За това такива случаи идват при мен. Направете дино тест.
/////

Д-р Камерън: Имаме нов симптом- По време на теста лампата на АБС-а примигва.
Д-р Чейс: Проблемът може да е в генератора. Износените четки на генератора създават променливо зарядно напрежение.
Д-р Хаус: Чудесно. Но това не обяснява проблемът с прегряването.
Д-р Камерън: Може двата симптома да са свързани по някакъв начин.
Д-р Хаус: Запомнете едно. Нещата никога не са такива каквито са. Имаме проблем с АБС-а, който не би трябвало да се задейства при дино тест и непостоянно прегяване. Искам да докарате този мотор до изтощение. Прегрейте го.
Д-р Чейс: Датчикът за температурата на маслото може да интерферира в компютъра. Може би става въпрос за проблем в мениджмънта на двигателя.
Д-р Хаус: Малко вероятно. Но направете тест и рестартирайте компютъра.
/////
Д-р Камерън: Лог файла от компютъра не показва никакви грешки. Мозъкът на двигателя е чист.
Д-р Чейс: Двигателя вече не прегрява. Но лампата за АБС п родължава да примигва.
Д-р Камерън: Само че чистачките се задействат без причина.
Д-р Хаус: Идеално. Сега пък чистачките.
Д-р Чейс: И двигателя губи антифриз.
Д-р Камерън: Това е абсурдно. Трябва да пристъпим към основен ремонт.
Д-р Хаус: Няма да отворя един двигател само защото отвреме навреме му се приисква да прегрява и чистачките му се задействат току така. АБС-а е вторично заболяване.
Д-р Чейс: Би трябвало да има връзка.
Д-р Хаус: Загуба на антифриз и електрически проблем. Плюс прегряването, което вече го няма.
Д-р Камерън: Може би прегряването да е било бутафорно. Може просто да е лъжлива информация. Шофьорът вижда, че на арматурното табло температурата се е покачила. Това не означава, че това е така.
Д-р Хаус: Това би обяснило внезапното прегряване. Ако изобщо е имало такова.
Д-р Чейс: А и няма загуба на мощността.
Д-р Хаус: Какъв е ефекта ако течност попадне между няколко протрити кабела?
Д-р Камерън: Късо съединение. Тогава би имало изгорял предпазител.
Д-р Чейс: Не и ако късото съединение се разпределя между няколко отделни вериги.
Д-р Хаус: Това обяснява и примигването на АБС-а. На двигателя му няма нищо. Натоварете го до краен предел.
Д-р Камерън: Това може да го убие....
Д-р Хаус: ...Или да ни покаже, че нямаме никакво прегряване. И всичко е лъжлива информация. Натоварете мотора.
/////
Д-р Чейс: Хаус, беше прав. Механиката е желязна. Двигателят си работи като по ноти. Охладителната система си работи нормално.
Д-р Камерън: Въпреки това двигателят губи по малко антифриз. И уредът на арматурното табло показва, че моторът прегрява.
Д-р Чейс: И лампата за АБС-а примигва.
Д-р Хаус: Този антифриз трябва да отива някъде. Проверихте ли маслото в картера?
Д-р Чейс: Нормално е. Няма покачване на нивото.
Д-р Камерън: Определено не е гарнитура на главата.
Д-р Хаус: Не съм те наел на работа за да ми казваш неща, които вече знам.
Д-р Чейс: И сега какво?
Д-р Хаус: Загубата на антифриз всъщност е разковничето. Шофьорът не е забязал това по-рано, защото е сменил антифриза си скоро и загубата на охладителна течност той е приел като изчистване на въздушните каверни в охладителната система. Всеки двигател след смяна на антифриз се нуждае от няколко последващи вливания вследствие на елиминирането на въздушните камери в мотора. Ако пациентът губи антифриз в голямо количество, то следва моторът да прегрее. Но прегряването не е постоянно, а загубата на антифриз минимална. След като загубата на антифриз се съчетава с електрически проблеми явно става дума за късо съединение. Намерете го.
Д-р Чейс: И как да стане това?
Д-р Камерън: Определено е около мотора.
Д-р Хаус: Изключете всички предпазители и консуматори. Включете 220 волта в инсталацията на автомобила. Това трябва да свърши работа.
Д-р Камерън: Това може да подпали цялата инсталация.
Д-р Хаус: Вземете си пожарогасители. И правете каквото ви казвам.
Д-р Камерън: Какво подозираш?
Д-р Хаус: Синдромът на Рено-Клио.
/////

Д-р Камерън: Появи се пушек. Бял пушек зад всмукателните колектори.
Д-р Чейс: Хаус, ти беше прав.
Д-р Хаус: Аз винаги съм прав. Намерете източника на белия пушек и започнете лечение чрез смяна на кабелите в този район.
Д-р Камерън: А загубата на антифриз?
Д-р Хаус: Имаме нужда от трансплантация на всмукателни колектори. Ще включа пациента в списъкът на чакащите от моргите.
Д-р Чейс: Сигурен ли си, че това е причината? Че това е синдром на Рено-Клио?
Д-р Хаус:. Определено. Внезапното прегряване без загуба на мощност не е никакво прегряване. Просто нещо лъже уредите. След като имаме минимална загуба на антифриз, присвяткване на лампата за АБС-а и спонтанно включване на чистачките това говори за напрежение във веригите. Всмукателния колектор е с двойни стени между които циркулира антифриз. За предпазване от спукване конструкторите са предвидили тапа като средство срещу замръзване и напукване на колектора. След като е сменен антифриза, миещите качества на новия етилен-гликол е предизвикал прокапване от тапата в колекторите. Капещият антифриз е влизал в снопа кабели под колектора и е предизвикал примигването на лампата на АБС-а и спонтанното включване на чистачките. Както и грешни показания на термометъра. Клиничен случай на синдромът на Рено-Клио.
Takezo Sensey - модератор
Между съпрузи:
- Защо непрекъснато пиеш, дори и когато не си толкова жаден?
- А ти защо непрекъснато стоиш пред огледалото, като не си хубава?

===============================================

Обсъжда се какво е това "секс":
Лекарят:
- Това е болестно състояние - желателен е постелен режим.
Профсъюзният деец:
- Сексът е труд - изразходва се енергия.
Интелигентът:
- Това е изкуство - вижте какви гримаси, какви стонове!
Полицаят:
- Изкуството е за пред всички, защо тези, които правят секс се крият? Това е афера!
Юристът:
- Защо афера, щом и двете страни са доволни? Това е сделка.
Бизнесменът:
- Каква ти сделка - влагаш повече, вадиш по-малко? Това е наука!
Професорът:
- Що за наука е това, което студентите могат, а аз не мога? Това е война, борба между двама души!
Военният:
- Каква е тази война, когато едната страна през цялото време атакува, а другата страна не се брани? Отгоре на всичко, накрая атакуващия пада като убит! Сексът, това е политика - управляващите атакуват, народът е беззащитен!
Justy - майстор
- Мечтая си за ваканцията да отида в Испания, от биковете да бягам...
- Отиди в Перник на дискотека, бутни някой и бягай.

.................................................................................................

Има три стадия на мъжката храброст!
1 стадий:
Мъжът се прибира късно от работа, жената го чака на вратата с метлата.
Той: "Ще метеш ли или ще летиш нанякъде?"

2 стадий:
Мъжът се прибира от работа в един през нощта, жената лежи в леглото и се прави, че спи. Мъжът взима стол и сяда на него пред "спящата" жена и я наблюдава.
Жената не издържа и пита:"Какво правиш?
Той:"Като почне театъра, искам да съм на първия ред!"

3 стадий:
Мъжът се прибира от работа на сутринта, весел, целия в червило и ухаеш на дамски парфюм.
Жената е в кухнята, закусвала вече, бясна, обърнала му гръб.
Мъжът отива към нея, плясва я по дупето и казва: "Ти си следващата!"

................................................................................................

За да е щастлива една жена с мъжа си, трябва много да го разбира и малко да го обича.
За да е щастлив мъжът с жена си, трябва много да я обича и никога да не се опитва да я разбeрe.

.................................................................................................

Една жена се жени за мъж, очаквайки, че той ще се промени, но той не се променя.
Един мъж се жени за жена, очаквайки, че няма да се промени, но тя се променя.

...............................................................................................

Жената винаги има последната дума в спора.
Всяко нещо, което мъжът каже след това е началото на нов спор.

Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но много повече женени мъже са готови да умрат...

...................................................................................................

Цветарка се опитва да пробута последния си букет. Вижда млад мъж и започва да му нарежда:
- Купете този прекрасен букет за жена си!
- Ама аз не съм женен! - отговаря мъжът.
- Тогава за любимата!
- Нямам и любима.
- Купете го тогава от радост, че сте си осигурили толкова безгрижен живот!
NRG7 - специалист
Манго енд Айше уонтед ту хеф сом kеш. Манго видял шахта. Манго Logging то шахта... Logging... Logging... Wrong Username.
- Айше ела тука - сейд Манго.
- Йес Манго.
- Го ту лог ин дъ шахта.
Айше Logging to шахта. Logging... Logging... Password and Username аccepted. You are now recognized.
Айше searching Жица. Searching... Searching... No results found!
- Манго, folder is empty! - сейд Айше.
- ОК, Айше. Next шахта.
Logging... Logging... Username and password accepted. You аre now recognized! Serching Жица. Searching... Searching... 2 results found!
Please Choose:
Choice 1 - Медна жица
Choice 2 - Телефонен кабел
- Айше… На’тсни ед’ницата ма! - сейд Манго.
- OK.
Transfer started. 3%... 24%... 55%... 80%... 99%... 00%. Download finished!
- Манго, с колко дърпаш жицата, бе? - сейд Айше.
- С ромска стъпка в 2 секунди.
Айше logging out... Logiing оut... ERROR. You are detected by NSBOP!

============================

Събрали се учени - лингвисти на симпозиум, за да обсъждат езиковите проблеми. По едно време така се обърнала посоката на дискусията, че всеки взел да хвали колко съвършен е неговият език, как дадено чувство можело най-добре да се изрази и т. н.

Нашият представител слушал, слушал, па накрая му писнало да слуша глупости, станал и теглил следната реч:
"Дами и господа, моите почитания към вашите езици, но няма по-богат и цветист език от българския. Ето тук съм ви приготвил няколко примера в подкрепа на твърдението ми:
1. Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".

2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има - далече, по-далече, най-далече, на майната си. Или - готина, по-готина, най-готина, бафмааму.

3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма.
А на нашенски има - Бил съм се бил напил.
4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме -
щял съм бил да работя.

5. Колко начина имате по заобиколен
начин да кажете "не знам", когато
ви питат нещо? Общо взето всичките се
свеждат до един: "I don't know"
"No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го
кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "ебеш ли му мамата!", "а - сега ме хвана!"

6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една
такава
дума, която да може да замести всяка друга дума в този език?
Няма! А на Български има - това е думата "такова".

На последната 6-та точка американският делегат не повярвал и казал "Не го
вярвам това, че една дума може да замести коя да е дума в езика, аз лично
ще
проверя това!"
Разбира се Mr. Smith заповядайте в БГ да проверите!

И така мистър Томас Смит хванал
самолета, прелетял океана и още
веднага на аерогара София решил да
пробва вълшебната дума. Отишъл на
информацията и казал: "Моля ви,
таковайте ми едно такси" - няма
проблем, служителката набрала един
номер и таксито пристига.

Изненаданият Мистър Смит се качва в
таксито и казва на шофьора:
"Моля ви таковайте ме до най-луксозния
хотел в София" - няма проблем
- бум в Шератон. Още по-изненадан отива на рецепцията и казва:
"Моля ви таковайте ми една стая за 5
нощувки" - няма проблем
регистрират го дават му ключа и
момчето му занася багажа до стаята.
Томас е като треснат, но продължава да
тества думата не вярвайки на
ушите и очите си - сяда в ресторанта и
казва:
"Моля ви таковайте ми мешана такова с
шопска такова и едно такова
Каберне Совиньон" - след малко иде
мешаната скара, шопската салата и
виното.
"Oh my God, he was right - it really works" признал накрая Тома неверни. На
сутринта станал и тръгнал към банята, но се сетил, че предишната вечер му
направила впечатление една старинна сграда недалеч от хотела и един минувач
го информирал, че това е Централна Баня, та нашият човек решил да я пробва
как е, щото в неговата модерна държава няма такива работи. Влезнал човека
да
се къпе, но там нямало четка с дълга дръжка, с която да си търка гърба и
той
помолил един пич да му сапуниса гърба с думите "Моля ви, таковайте ме
отзад".
При което оня се оказал услужлив човечец - (ми чужденец все пак - няма да
го оставим с впечатлението, че не сме гостоприемни я!) - и съответно го "таковал".

Томас Смит останал доста изненадан от
събитията, но си замълчал (все
пак чужда държава, може пък тук това да е нормално) и като се върнал в
Щатите
- споделил си преживяванията, при което доцент Ганев се плеснал по челото и
казал, о, аз забравих да ви предупредя колега, че глаголът "таковане" се
спряга неправилно на гол гъз ...
Justy - майстор
:lol:
На същия симпозиум англичанинът отбелязва:
- Известно е, че двойното отрицание се приема като потвърждение. Не стои така въпросът с двойното потвърждение.
Българинът контрира - Да, да...
Justy - майстор
Зъболекар се опитва да извади зъб на пациент, но пациентът все се дърпа и докторът не успява да направи нищо. Накрая се ядосва и му казва:
- Вържи го за влака, нека той ти го извади!
След седмица докторът среща пациента без зъби.
- Какво направи?
- Ами, както ми каза. Вързах зъба за последния вагон, влакът тръгна и три вагона излязоха от релсите.
- Все пак ти е извадил зъбите.
- Не. Тях ги изби началник-гарата.
Dain - специалист
Червената шапчица, кьоркютюк пияна се търкаля на една поляна ( не е първа линия,ама сe вижда морето между два храста). До нея пасе една крава. Гледа колко и е лошо на Червената шапчица , колко и е гадно,станало й жал ,приближила до нея и шепне: Клета Червена шапчице ,виждам лошо ти е ,да ти дам малко прясно мляко да си пийнеш! И добрата кравичка сложила вимето си в устата на Червената шапчица , а тя се провикнала: - Момчета,момчета ,няма проблем но моля ви,един по един....
Dain - специалист
Идилията в циганското семейство.Цигането свири на пиано. Майката плете ,а бащата чете вестник.По едно време бащата сваля вестника -Сине това не се свири така ,а се свири те така. Цигането-Ти ли ше ми каеш бе, що не си ебеш майката .А майката-Така ли се говори на баща ти бе, да му ядеш хуята да му ядеш.
Dain - специалист
Старица лежи и умира, а две баби седят до огнището да я пазят и си хортуват. Едната-Ти да видиш Пешо пъдаря какво парче вади ,педя, педя и нещо .Другата-А ти да видиш на дядо поп ,ей като оназ главня. А умиращата -Повдигнете ме да видя главнята.
Dain - специалист
Баба пита младата си комшиика от горния етаж. -Ама Маре, кво го праиш тоя твоя мъж ма ,та секои вечер ,секои вечер.-Ма кво да ти кажа, кат се прибере му слагам масата гола , а гащите ми ,му ги слагам под възглавницата. Така и направила бабата .Прибрал се дядото ,а тя гола. -Много ти е намачкана нощницата ма -забелязал дядото .Седнали да ядат ,а бабата- Ау дядо ,кат те гледам ми се стопля сърцето.-Че как няма да ти се стопли като цицата ти е паднала в супата. Отишли да си легнат, а дядото души, души . -Пено, дай пушката в къщата има пор.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: