Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
gotin_go - помощник
Сигурно има нещо такова ако не е генно модифицирана как ще се развива така? Миналата година си поръчах 5 крена. Мисля ,че ми ги доставиха в края на април или началото на май. Хванаха се 4 от петте но цяло лято се развиваха като всички останали ягоди. След август пуснаха доста мустци и аз ги разсях сега имам 20 корана. Сигурно моите не са генно модифицирани и ще си отглеждамнов сорт ягоди само че по 30 лв. за 5 бр. :lol: :lol: :lol:
mimeto_87_b - специалист
Вчера съпруга ми и той поръчал от тези ягоди "Монт Еверест", ще пристигнат в края на този месец. Днес след като прочетох доста лоши отзиви за тях реших да отменя поръчката, ноо жената съвсем "любезно" ми обясни,че това е невъзможно, че са ги поръчали от Франция още снощи и ще си пристигнат. Та в крайна сметка ще ги взимам пък ще видим как ще се развият. Би ли казал някой как са се развили миналогодишните ягоди, колко са порастнали и т.н. Благодаря
Стефан - майстор
mimeto_87_b написа:
.., ноо жената съвсем "любезно" ми обясни,че това е невъзможно, че са ги поръчали от Франция още снощи и ще си пристигнат. ..
Ако не сте платили "капаро", откажете се. Нека да ви съдят, ако им стиска.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mimeto_87_b написа:
Вчера съпруга ми и той поръчал от тези ягоди "Монт Еверест", ще пристигнат в края на този месец. Днес след като прочетох доста лоши отзиви за тях реших да отменя поръчката, ноо жената съвсем "любезно" ми обясни,че това е невъзможно, че са ги поръчали от Франция още снощи и ще си пристигнат. Та в крайна сметка ще ги взимам пък ще видим как ще се развият. Би ли казал някой как са се развили миналогодишните ягоди, колко са порастнали и т.н. Благодаря
Са камили л;и ги носят? Я колко е пътят от Франция до тук. Помислете, ако искате. Ако можете.
mimeto_87_b - специалист
Не сме плащали нищо, ще пристигнат с наложен платеж след 25 май. И аз това й казах на жената, че има доста време, но тя не и не. Благодаря за мненията ви.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не знам как ви е оформена поръчката, но просто документирайте отказа.
Стефан - майстор
Вие решавате. Ще се учудите от цената за наложения платеж.
mimeto_87_b - специалист
Поръчката е от гореспоменатата Пост мейл сървиз. Най- лошото е, че навихме и родителите ми да си вземат от тези ягоди :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Я не се ядосвайте!
Гледайте положително на нещата.
Може би така е трябвало.
Аз си имам удобан теория за свързаността на нещата. Може би сега така плащате нещо друго.
Пък и нали все ще пуснат ягодки тея коренчета :) :)
mimeto_87_b - специалист
Дам поне ще ядем ягодки от саксия, без да се налага да ходим до градината :lol:

Тема "Ягоди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: