• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
Всички въпроси за вилата.
kaishew - специалист
А ето и една малка част от градината ни отглеждана с много любов

Прикачен файл

Copy (1) of Picture 035-1.jpg
Copy (1) of Picture 035-1.jpg (242.56 KиБ) Видяна 29970 пъти

Прикачен файл

Copy (2) of Picture 016-1.jpg
Copy (2) of Picture 016-1.jpg (243.45 KиБ) Видяна 29970 пъти

Прикачен файл

Copy (1) of Picture 111-1.jpg
Copy (1) of Picture 111-1.jpg (225.27 KиБ) Видяна 29970 пъти

Прикачен файл

IMG_2777-1.jpg
IMG_2777-1.jpg (206.68 KиБ) Видяна 29970 пъти

Прикачен файл

IMG_2745-1.jpg
IMG_2745-1.jpg (225.62 KиБ) Видяна 29970 пъти
kaishew - специалист
и още една снимка от градината

Прикачен файл

Copy (1) of Picture 040-1.jpg
Copy (1) of Picture 040-1.jpg (221.19 KиБ) Видяна 29802 пъти
ZEDYCUS - майстор
Здравейте колеги ,аз съм от скоро тук във този форум :) ,но да се разпиша и аз .Да ви покажа и моя опит с беседките, захванах я от миналата година и довърших това лято.За материали сме дали около 1000 лева(греди ,дъски,и плаки) ,работата си беше от мен и брат ми с много мерак. :-D
Така се почна
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Тук усилих конструкцията ,че ме хвана страх от теглото на гредите
Изображение
Тук намразих решетките ,много търпение искат ,а баща ми е доволен рекламира Спарки.
Изображение
Изображение
И тук годината на завършването
Изображение

Искаше много труд и услилие , но си заслужаваше
:-D
Забравих и бар плота .
Изображение
:-D
Последна промяна от ZEDYCUS на вт апр 21, 2009 9:26 am, променено общо 1 път.
filbig - специалист
Страхотно е станало! Много хубав изглед , личи си че е правено с много мерак. Поздрави!
ZEDYCUS - майстор
Гледката не съм я правил аз ,но в Родопите няма лоша гледка.Това е село Петково на 40 км от Смолян (на 120 км от Пловдив) .Мерси. :-D

filbig
МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2008 8:13 am Заглавие:
Страхотно е станало! Много хубав изглед , личи си че е правено с много мерак. Поздрави! :-D
tuninghuman - специалист
МНОГО Е ДОБРЕ! Аз имам идея за една беседка и аз ама кога ще и дойде времето незнам ... ще питам за съвети тогава :) :)

Обработили ли сте дървото с нещо? Импрегнатор или впоследствие лак?
ZEDYCUS - майстор
tuninghuman
МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 1:08 am Заглавие:
МНОГО Е ДОБРЕ! Аз имам идея за една беседка и аз ама кога ще и дойде времето незнам ... ще питам за съвети тогава Smile Smile

Обработили ли сте дървото с нещо? Импрегнатор или впоследствие лак?
Здравей,Гредите на покрива ги мазахме с хидравлично масло(баща ми го донесе от някъде),пода и основата ги мазахме с отработено масло от двигатели смесено с нафта ,а самите пейки и декоративната ограда ги лакирахме с яхтен лак ,след като ги минахме с немски импрегнатор (лак - 12 лв за 5 литра) за открито от Баумакс .С яхтения лак го боядисахме два пъти.(сега не смеем да пушим на беседката да не се запали :-D )
търса също нещо таково да си направя - и това намерих на чехския сайт - за инспирация:

Код: Избери всички

www.spak.ic.cz 
Изображение

Изображение

цената му е доста скромна, ако някой се интересува.... ЛС.
HD - специалист
Такаа, времето се позатопли и мисля, че е време да пораздвижим темата :-D
Хубаво сте си направили барбекю, направили сте си и навес за него, обаче пържолите прави ли ще ги ядете? А бирата прави ли ще я пиете?
Ето затова имате нужда от някаква маса + столове или пейки :cool:
Аз се спрях на т.нар. "баварски комплект" - ето го и него:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Обиколих цяла Стара Загора, такива комплекти много, обаче цените нещо им бяха неправилни, та накрая се свързахме с една фирма от Батак, която се занимава с всякакви дървении общо взето. Поръчахме си я там, направиха ни я специално по поръчка (размерите й са малко по-големи от нормалното) и готово.
Масата е с размери 180 х 80 см, като фирмата зарежда магазините на Бриколаж и Баумакс в Пловдив. Начина беше, като ходят да зареждат магазините да докарат и масата и аз да отскоча от Стара Загора до Плодвид да си я взема. Обаче понеже скоро нямаха ходене към Пловдив, се наложи да отида до отбивката за Пазарджик на магистрала Тракия (там до Макдоналдс) за да взема масата. Речено-сторено - сега в петък си взех отпуск, палнах колата рано сутринта и направихме сделката :-D Понеже масата е малко дългичка, събра се в колата, обаче не ме питайте после аз как се събрах зад волана ... Крака ми изтръпна докато се прибера до Стара Загора, че после и до село, което е на 60-ина км източно от Стара Загора.
Масата естествено беше разглобена, та в петък следобед си я сглобихме и стана супер.

Равносметката:
* маса - 340 лв;
* гориво (дизел) - заредих за 50 лв, като остана доста гориво.

За сравнение - такава маса, пак с 2 пейки, само че с размери 160 х 70 в Бриколаж е 430 лв :shock:

П.П. Ако някой проявява интерес - мога да дам телефона или сайта на човека от тази фирма - много е коректен, а и самата изработка на масата (като качество) според мен е на ниво.

П.П2. Понеже мястото, където ни е барбекюто е доста ветровито, и сега заради това не можахме да пробваме масата (с бира и кюфтета) - искаме да затворим навеса отвсякъде с т.нар. ветрозащитни завеси (абе тези прозрачните дебели найлони като по заведенията). Проблема е, че засега най-евтините, които намерихме са около 20 лв на кв. м, а целия навес горе-долу излиза над 500 лв, което си е доста сериозна цифра за мене :|
Та някой знае ли някъде по-евтино такива "завеси"? Искам да мога да си ги навивам нагоре лятото, чисто механично и ръчно, не ми трябват никакви специални механизми и прочие.

Нещо почти такова например:
http://vinila.hit.bg/zavesa12.jpg

Благодаря предварително!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Тема "Навес за барбекю." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: