• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
uckam - напреднал
zz_stefanov написа:
Аз малко по проекта - не ставаше ли да са отделно WC-то и банята. Сутрин е кошмар когато са общи.
Ако можеш не оставяй стари кабели, особено за бойлера. Имах такъв наден с усукване по дължината и беше изгорял.
За изпълнението евала.
:) много си прав за отделното WC. ама да не забравяме че това е 2-ра отделна баня. Мисля че за 2-ма човека е напълно достатъчно да има 2 бани с 2 WC-та , 2 бойлера и 2 душа в един апартамент

За кабелите съм сменил с нови на 2-та бойлера, пералня, кухня и климатици.
zz_stefanov - майстор
Не разбрах, че се пише за един апартамент. Така си е супер. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Неравен под - ръбът на плочка стърчи над ръба на съседната.
Стелко - специалист
Абсолютно си прав ,сифона не трябва да е на средата и всеки път да газиш отгоре му особено ако е 'клик' колегите са прави много цапаш :-D честно казано за пода не видях да ти трябва гребен :lol: :lol: :lol:
uckam - напреднал
Стелко написа:
Абсолютно си прав ,сифона не трябва да е на средата и всеки път да газиш отгоре му особено ако е 'клик' колегите са прави много цапаш :-D честно казано за пода не видях да ти трябва гребен :lol: :lol: :lol:
Ами то за пода и не се позлва гребен. Плочките по стените трябва да са хванати 60% а по пода 100%
$64EN - специалист
uckam написа:

Ами то за пода и не се позлва гребен. Плочките по стените трябва да са хванати 60% а по пода 100%
ах начи аз съм бил голямо балъче :headbash: :datz: щото и на стените ги правя на 98-99% :lol:

п.п. иначе да те похваля че доста добре стават тези бани щом са ти първите . поздравления и все тъка дерзай занапред и след още десетина ще си царя :)
Стелко - специалист
не си прав гребен се използва за пода но замазката трябва да е направена от майстор какъвто ти очевидно не си ,което не е срамно . а за плочките по стените това кои ти го каза? :lol: излъгал те е успех :razz:
uckam - напреднал
Стелко написа:
не си прав гребен се използва за пода но замазката трябва да е направена от майстор какъвто ти очевидно не си ,което не е срамно . а за плочките по стените това кои ти го каза? :lol: излъгал те е успех :razz:
Само в Google ми намирра 3000 резултата където се казва едно и също :
"При фаянс във вътрешни помещения се изпозлва гребен 6-8мм и след притискане на плочките трябва да има съпрекосновение от 60% с лепилната повърхност.
За поставяне на теракота по пода във вътрешни помещения се изпозлва не се изпозлва гребена а обратната страна на инструмента и плочката трябва да има съпрекосновение с лепилото мин 95%"
А замазка си имам, с наклоните, нужни за оттичането
chapara - майстор
Изображение

Изображение

Снимките са за разнообразие и респект :lol:

Колега,вече мога така да те наричам :roll: ,защо са ти два сифона,та се замайваш от наклони,и ако е един защо не е в самия ъгъл на помещението,което струва ми се ще те улесни до незнайност.Прави се една плоскост с наклон по диагонала посока сифона?
Аз се занимавам все пак от 30 години с това :wink:
uckam - напреднал
chapara написа:
Изображение

Изображение

Снимките са за разнообразие и респект :lol:

Колега,вече мога така да те наричам :roll: ,защо са ти два сифона,та се замайваш от наклони,и ако е един защо не е в самия ъгъл на помещението,което струва ми се ще те улесни до незнайност.Прави се една плоскост с наклон по диагонала посока сифона?
Аз се занимавам все пак от 30 години с това :wink:
Ами причини много
1. банята е дълга 2,50 м и ако сложа 1 сифон , то трябва да е при душа. А ако е там, докато стигна до вратата ще съм надиггнал нивото с 3 см. От там че ми трябва нова врата щото тази и при 1см надигане вече почти опира в плочките.
2. банята не е 100% готова и всъщност ще имам лайсна, която ще я дели на 2и ще имам или плъзгащи врати или някаква друга конструклция
.... хайде ще спра с 2 причини засега, като най важни
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Ремонт на баня в панелен апартамент (снимки)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: