mim написа:Сенсей, защо не потърсите на маца подходящия мачарок, за следващия път може да кажеш като се разгони да ти дам контакти, не на моя, че тия неща са му избити от главата много отдавнаКотачката не е съвсем наша . На комшУ е уж, цяла зима я гониха от тях и аз (ние) се грижихме за нея.Миналата Ниделя като се прибираме от пикник тя нещо неспокойна и тича нагоре-надолу и опааа изчезна за три дена.След като се появи гледам тумбака и го няма.Викам си :
- Родила е ! амъъъ къде

Обаче котачката домъкнала едно от бебетата у наааас, жената приготвила кашонче с няколко парцалки и се кефи. Мацата като видяла кашончето метнала едното вътре.
Звъни жена ми :
-Донесе едното да ни го покаже...

Викам и :
- Супер...
Докато се пребера от работа довлякла и другото .И ние ... цъфтим кефффф , нас си е избрала тука и е по хубаво.
Отивам аз у комшУ наперен кеф ама кеф ти казвам и му викам :
-Колко са, че донесе две у нас ...
а оня мухъл ми се клещи :
-Да си ми ги дадеш

Абре ей аланкоолу, мисля си : "Аз не съм му ги взел тя си ги донесе, тя си избра нас ..."
- ... ела си ги 'земи...
Е не дойде, ако ще !
Докато им се радвахме и тя за'апа едното па за вратО и ги завлече нанекъде , викам си по-добре, че оня (комшУ) ше ги уморат лапетата му...
Последна промяна от Takezo Sensey на вт апр 14, 2009 3:10 pm, променено общо 2 пъти.