Ей на и 2-та стая (спалнята) е почти готова. И като че ли жената и баща ми са доволни от майсторите, дано да е така. Аз само по снимки не мога преценя, друго е око да види-ръка да пипне.Ама нейсе.
След като ще станат шпакловките преди да се върна - то ще остане значи повече време за хайманосване, за пролетни излети с барбекюта 
   дай боже да е така че като знам още колко дреболии довършителни има.
     дай боже да е така че като знам още колко дреболии довършителни има.  ... взе да ми писва, макар че края му се вижда.
 ... взе да ми писва, макар че края му се вижда.
Какво ще кажете за дървени интериорни врати (по поръчка) ? 

Предимства/недостатъци спрямо модерните напоследък пчелни пити, МДФ-и и т.н. И къде във Варна има добър избор ?

След като ще станат шпакловките преди да се върна - то ще остане значи повече време за хайманосване, за пролетни излети с барбекюта

дай боже да е така че като знам още колко дреболии довършителни има.
     дай боже да е така че като знам още колко дреболии довършителни има.  ... взе да ми писва, макар че края му се вижда.
 ... взе да ми писва, макар че края му се вижда.Какво ще кажете за дървени интериорни врати (по поръчка) ?

Предимства/недостатъци спрямо модерните напоследък пчелни пити, МДФ-и и т.н. И къде във Варна има добър избор ?
Прикачен файл
Resize of SS850401.JPG (55.38 KиБ) Видяна 5883 пъти
Прикачен файл
Resize of SS850402.jpg (49.12 KиБ) Видяна 5883 пъти

, ама дадох близо 1000 лева за около 60 л. готови тонирани бои на Левис. 3 от стаите вече са боядисани - спалнята на 2 етаж, детската и боксониерата. Дневната и магазина - по-нататък.Стана ОК мисля, те и стените са доста гладки, доволен съм от качеството на шпакловката.
 , ама дадох близо 1000 лева за около 60 л. готови тонирани бои на Левис. 3 от стаите вече са боядисани - спалнята на 2 етаж, детската и боксониерата. Дневната и магазина - по-нататък.Стана ОК мисля, те и стените са доста гладки, доволен съм от качеството на шпакловката.