Всички имаме коли, нали ?
Interceptor - напреднал
Здравйте колеги поздравления за хубавия форум!

Реших да изпера корите на вратите и взех че се вкарах в огромен филм... Големи препядствия както и да е проблема е такъв че самите кори с дамаската бяха захванити към пластмасата чрез стопяване на оставени по-дълги шипчета и нали като се намести кората и се стопяват отгоре. При махането се наложи естествено да изрежа стопеното и сега няма как да захвана корите ... .... пробрах да ги топя нанново и да ги удължавам ..нестава ... с такер нестава ....
:cry:
NRG7 - специалист
С такер абсурд... В твоят случай мисля, че ще стане със силиконов пистолет. Има различни видове пистолети, както и различни дебелини на силиконовите пръчки.

Изображение
Interceptor - напреднал
Мислех си и за силинон, но самите кори налагат да бъдат притискани там където са местата за захващане (на врата около 20) и ако взема такъв силикон и тръгна всяко да го притискам докато изсъхне .... една седмица ще ми трябва
А ако търся от тези с пистолети дето се топи една пръчка които поне по бързо изсъхват, от лични набюдения ще издържи няколко минути и ще се отлепи... :verzweifelt:
NRG7 - специалист
Не се опитвам да те убеждавам, но докато не пробваш няма как да разбереш. Лепил съм в/у различни повърхности с изключение на керамика. Бързо изсъхва и от наблюденията ми и опита знам, че държи стъбилно. В краен случай можеш и с универсален тапицерски пистолет, но не такер. И трябва да захванеш корите така, че да не се виждат кламерите(грозно ще е). А може би ще получиш тук и други идеи и ще си прецениш най-добре успех!:)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Може ли снимка на това нещо.
Interceptor - напреднал
нямам с какво да снимам
Spokoiniq - майстор
Виждал съм при един от най-читавите атвотапицери в София-лепи се с Хелметекс двустранно намазано, 10 мин да "дръпне" и лепиш.Няма махане.

Тема "Нужда от тапицерски съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: