Всички имаме коли, нали ?
pavelvasilev - специалист
Здравейте колеги, след случилото ми се по проблема относно темата ми "няма палене", с една дума ми изгоря стария компютър бош мотроникс и сложих друг компютър същия по номер и марка, и като запаля колата и я карам като че ли съм се качил на друга кола, на бензин като тръгвам да форсирам винаги има кратко колебание преди да се изфорсира както трябва а при работа на гас върви пък много по-добре отколкото на предишния ми мотроникс направо все едно карам на бензин ... е при един и същ компютър по номер и марка може ли да има такава разлика при управлението на инжекциона от мотроникса спрямо предишния ми мотроникс или трябва нещо друго да гледам.
Благодаря ви предварително за ваши идеи и мнения :)
Колата ми е Вектра А 89 год. 2.0i
Илиян Илиев™ - майстор
По разни автофоруми съм чел, че след рестарт компа на колата има нужда от определено време(километри) за самообучение и чак тогава колата тръгва както трябва. Предполагам, че и при слагане на нов комп е същото.

Най-добре се регни в опел форума и попитай там. Най-точния отговор ще ти дадат там. :wink:
$64EN - специалист
колега виж тази тема
смятам ще се ориентираш :)
успех и весели празници
25th Hour - специалист
Проблема не е в компютъра, който се казва Мотроник :)))). Според мен просто ти се запушват дюзите като следствие от карането на газ. Този компютър не се самообучава. Това е кола 1989 година. Препоръчвам ти да послушаш $64EN .

Тема "При смяна с друг Мотроникс..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: