Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Теди - специалист
karamundi написа:
някой може ли да ми сглоби комп със 2 терабайта хард към който да се включат 4 камери за наблюдение за да се следи обекта от бг и чужбината и цена естествено 24 часово наблюдение и запис багодаря предварително :?:
Що не питаш в някой сервиз там поне са профита?
nivanov - специалист
За сериозните задачи си има сериозна техника ;> Погледни специализираните DVR-и по темата, ще ти свършат по добра работа от комп, а и цената с тези 2 терабайта ще ти е почти същата ...
karamundi - специалист
да обаче човека иска и комп за да си върши и друга работа
svetliopi44 - Чирак...
Кажи горе долу параметри ... има хора да сглобят комп ...
Процесор? Видео?
karamundi - специалист
еми параметрите според 2та терабайта да не цикли итака на татък абе добър комп говорим да не товари дъното нещо от сорта на външна памет не разбирам много
svetliopi44 - Чирак...
Приятелю това е много разтегливо понятие ,но ще спретнем една -две оферти за ориентировка :)
karamundi - специалист
ок. аз имам вече една ще е добре да сравня цени :-D
nivanov - специалист
От личен опит, докато компа записва камерите другото, за което може да се използва е само да си редиш пасиансите ... записа на видеото убива всичко детско в него :>
bobykafe - специалист
2-та терабайта само ще ти удължат общото време на записа, при правилни настройки на Motion detection въобще не е необходимо толкова много място.
п.п. 2 терабайта още няма хардове /май/, ще трябва да са два в RAID
nivanov - специалист
Мдам, това с двата диска в райд е идеалната ситуация ... ако не държиш на данните си ;-) За какво ще правя видеонаблюдение и ще ми трябва 2G масив, като при първия гръмнал диск губя тотално всичките данни?
Изобщо темата се отплесна на .... страна, по добре автора да каже какво точно се гони (не как мисли да го направи, а какво точно трябва да върши) и на база на това да даваме съвети ...

Тема "2 терабайта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: