Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
muncho - специалист
Здравейте.Дайте някакъв съвет как да премахна плевелите/лобода,овчарска торбичка/ от райграса.Приятел ми препоръча "Аминопиелик"-600.Някой ползвал ли го е? А знаете ли как да премахна люцерната от останалата част от двора?С раундъп дали ще е ефикасно...? :?
Deo-x - специалист
Пръскай с Раундъп,идеален е за тотално унищожаване на плевелите и да се внимава да няма роса по тревите.Също става и с Космик.Успех в начинанието! :wink:
emil_v r - майстор
Успехът е относителен .
Борба с плевелите се води от десетки хиляди години с променлив успех .
Според мен плевелите ще победят :)
pipbel - майстор
Щом бат ви Емо е песимист :-D , работата е сериозна - не подценявайте плевелите
Те са като хлебарките (дето си живуркат и в атомните реактори) - контрол има, изтребване - нема.
stevebradata - специалист
еее гати и аз имам този проблем с млечката показала се е малко сред рай граса но в другата част на двора я има в добро и доволно състояние този Раундъп ще го бъдели да ги напръскам гадините че ме съсипаха и от къде може да се намери че тук е една аграрна аптека ми казват че имали препарат с които да се пръска но вече бил забранен а той унищожавал всичко под нижа :) :?
Deo-x - специалист
emil_v r написа:
Борба с плевелите се води от десетки хиляди години с променлив успех .
Според мен плевелите ще победят :)
Е,да,само ако се остави плевелите на произвола на съдбата :)
emil_v r - майстор
Оптимисти :roll:
Сигурен съм , че рано или късно , на гробът ми ще има плевели :)

Не знам за вас.
Стефан - майстор
emil_v r написа:
Сигурен съм , че рано или късно , на гробът ми ще има плевели :)
Има поговорка/българска/ - на каквото си постелеш, на това ще легнеш. В смисъл, че наследниците ти/дано се спазва реда/ ще се грижат за плевелите. Може пък и цветя да има, стига да им оставиш парите, взети от софиянците. :lol: А не да ги изхарчиш по околовръстното :lol:
stevebradata - специалист
:-D хора така не казахте дали Раундъп ще ми свърши работа дали се продава и къде хехе , да знам дали да го търся или да търся нещо с което да напръскам :?

Тема "Борба с плевели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: